Nyt fotturer og sightseeingturer i Praha med engelsk kommentar

Utført av lisensierte guider

Turer og turer – vanlige spørsmål | Møtepunkt | Om turer | Private turer

En av de beste måtene å nyte omvisningen i, og bo i, Praha er ved å ta del i vandreturen rundt i byen. Ikke bare vil du komme over de beste stedene du må se rundt om i byen, men våre ørneøyne guider vil også introdusere deg til en rekke skjulte steder og severdigheter som du definitivt ikke vil legge merke til på egen hånd! Gåturene i Praha er en fantastisk mulighet for deg å bli kjent med byens rike historie og fantastiske arkitektur og hjelpe deg med å få kontakt med den.

For å sikre at alle turister kan nyte vandreturene i Praha, har vi en grunnleggende gratis vandretur i Praha, som du kan delta på hvis du kjører på et begrenset budsjett. Turene våre gjennomføres daglig, og alle har vanligvis avgang fra Gamlebytorget i sentrum, med mindre annet er spesifisert.

Vi tilbyr også en sightseeingtur med buss, som vil være perfekt for deg hvis du ikke er interessert i å gå. Du vil bli hentet fra hotellet og tatt med rundt i byen, og se på de vakre severdighetene som Praha har å tilby.

PAT Guide
mars 21, 2022

Superior Tour of Praha

Denne turen er den mest populære blant turister, og vil introdusere deg til alle de beste stedene i Praha. Denne seks timers turen består av en vandretur, et båtcruise på Vltava-elven, lunsj og en trikketur.
mars 21, 2022

Praha slott via kongeveien

Reis over Karlsbroen og besøk slottet – en av de største festningene i Sentral-Europa og essensen av Tsjekkia. Du vil gå over den kongelige ruten og komme over slike som St. Vitus-katedralen, det gamle kongelige palasset, den sjarmerende kongehagen, St. George-basilikaen og Golden Lane.
mars 21, 2022

Praha gratis gåtur

På denne fire timers guidede turen, gratis for alle våre flyplasstransportkunder, vil du se Prahas mest bemerkelsesverdige steder av interesse, inkludert Václavplassen, Praha slott og Karlsbroen. Omvisningen gjennomføres på engelsk.
mars 21, 2022

Praha by Night Tour

Perfekt for turister med en kveld til overs, denne turen tar deg med på et grasiøst cruise på Vltava-elven og lar deg nyte Prahas fantastiske nattlys. Du vil reise med buss for å komme til båten, hvorfra du kan nyte enestående severdigheter i nattelivet i Praha. En varm og kald buffé og levende musikk på båten vil gjøre kvelden din enda mer underholdende!
mars 21, 2022

Ølkulturtur

Denne vandreturen tar deg til de mest populære barene og pubene i Praha, hvor du vil kunne nyte smaksprøver av lokale øl og få kunnskap om landets ølbryggingshistorie. Hvis du er en barfly og/eller en ølelsker, så er dette definitivt turen for deg.
mars 21, 2022

Grand City Tour

Denne tredelte turen er fantastisk, siden den omhyggelig fremhever Praha som en historisk og arkitektonisk perle i Sentral-Europa. Denne turen varer i tre og en halv time, består av fotturer og buss- og båtturer, og viser deg det aller beste fra Praha, inkludert gamlebyen, den nye bydelen, Lillebyen og Hradčany.

Private guider

Du kan også velge å nyte private turer som dekker byen Praha og hele Tsjekkia – utført av profesjonelle guider. Våre guider er lisensiert og tilstrekkelig kvalifisert, med nødvendig utdanning og sertifikater levert av Prahas informasjonstjeneste. Deres omfattende kunnskaper om språk, historie, arkitektur og kunst er en stolthet for oss. Våre guider kan fortelle på de fleste vanlige språk (som tysk, spansk, portugisisk, fransk, nederlandsk, italiensk og russisk). Du vil bli belastet en fast timepris for tjenestene til guiden, og denne prisen vil ikke bli påvirket av antall personer du har i gruppen din (vi anbefaler imidlertid at du har maksimalt 20 personer per guide). Vår standardpris er fra CZK 500 per time for de fleste vanlige språk.

For nøyaktig pristilbud kan du kontakte oss her.

Rabatter

Du vil kunne få 11 % rabatt hvis du bestiller en flyplass- eller togstasjonstransport hos oss og hvis du forhåndsbetaler online – både for turen og transporten. Skriv "Transport and Excursion 11% rabatt" når du bestiller, og du vil være kvalifisert til å nyte rabatten. Bestillingen må betales minst 24 timer før hente- eller turdato.

Rabatten gjelder ikke for turer som allerede er rabatterte, for eksempel spesialtilbudet Superior Tour og middagen på elvecruise. Standard avbestillingsregler gjelder.