Utforsk landene utenfor grensene til City of a Hundred Spiers

Vanlige spørsmål – Dagsturer og utflukter | Hvordan det fungerer

Praha har kallenavnet 'byen med hundre spir' av en grunn. De mange sightseeingstedene og historiske monumentene gjør Praha til en fantastisk by og et navn på listen over de fleste turister. Det ville imidlertid være uklokt å bare dvele ved Prahas skjønnhet og ikke nyte de andre underverkene som tilbys utenfor Prahas grenser.

Et slikt vidunder er Sentral-Böhmen, rik på historie og mange slott; de tidligere landssetene til konger og aristokrater. De helbredende spaene i Vest-Böhmen er kjente, mens Terezín i nærheten synger om den triste historien til andre verdenskrig. Forlokkende og gamle byer som Český Krumlov er verdt et besøk i Sør-Böhmen, mens Kutná Hora er et annet anbefalt turiststed nærmere Praha.

Regelmessige organiserte utflukter

De regelmessig organiserte ekskursjonene holdes kun på bestemte tider og datoer.

Disse utfluktene deles med andre turister, guidet av en profesjonell guide og inkludert alle avgifter. Klikk her for å lese mer.

mars 21, 2022

Terezín minnetur

Dette tidligere militærfortet ble bygget på 1700-tallet av keiser Joseph II, og vil alltid fortelle historier om andre verdenskrig.
mars 21, 2022

Kutná Hora-tur

Denne gamle byen var et senter for sølvgruvedrift i middelalderen, noe som gjorde den til den nest rikeste byen i det bøhmiske riket. Tallrike arkitektoniske monumenter i Kutná Hora og et svært godt bevart sentrum snakker om berømmelsen og rikdommen til denne historiske byen, berømmelse og rikdom som fortsatt står sterkt i dag.
mars 21, 2022

Karlštejn slottstur

Bygget av keiser Charles IV mellom 1348 og 1355, er Karlštejn et av de mest besøkte slottene i Tsjekkia. Karlštejn fungerte som depot for kongelige, keiserlige og kroningsjuveler og som et arkiv med statsdokumenter.
mars 21, 2022

Karlovy Vary-tur

Denne byen er den mest kjente spabyen i hele Tsjekkia, med sin historie tilbake til 1300-tallet – da Karl IV regjerte. Kjente skikkelser, som den russiske tsaren Peter den store og den verdenskjente poeten Johann Wolfgang von Goethe, hadde ikke annet enn ros for den helbredende effekten av byens lokale mineralkilder.
mars 21, 2022

Dresden-tur

Hjem til det anerkjente 'Zwinger' kunstgalleriet, som igjen huser den berømte sixtinske madonna, det anerkjente bildet av Raphael. Du kan også beundre mange andre bemerkelsesverdige verk av de gamle mesterne fra 1300- til 1600-tallet – Rubens, Rembrandt, Poussin, etc.
mars 21, 2022

Český Krumlov-tur

Denne middelalderbyen i Sør-Böhmen avgir fortsatt noe av sin magi og sjarm i dag og er registrert som et UNESCO-arvsted – fortjent det.

Reiser du mellom Praha og andre byer som Wien , Salzburg , Linz , Nürnberg , Passau , München , Krakow eller Warszawa , vil du komme over mange sightseeingsteder og stoppesteder som strekker seg over noen timers reiser. Vi vil anbefale turene fra Praha til Passau og Praha til Wien med noen timers stopp i Český Krumlov , siden disse to turene er de mest populære blant våre kunder. Bestill transport hos oss og betal et minimalt ventegebyr – så enkelt er det å benytte seg av dette tilbudet.

Fleksible private utflukter

De fleksible private utfluktene arrangeres på det tidspunktet du vil og er eksklusive for kun din gruppe.

Disse utfluktene er eksklusive inngangspenger og guider. Klikk her for å lese mer.

mars 21, 2022

Terezín privat tur

I Terezin finner du et gigantisk citadell med mer enn 4 km med murer, bygget på 1700-tallet av keiser Joseph II og ment å brukes som forsvar mot prøyssisk aggresjon. Terezin ble brukt som transittleir og fengsel for Gestapo i Praha av nazistene under andre verdenskrig. The Museum of the Ghetto vil fortelle deg om den desperat triste historien til jødene, hvorav mer enn 150 000 ble sendt, og bare 17 247 overlevde.
mars 21, 2022

Privat tur til Křivoklát slott

Opprinnelig et jaktslott fra Přemysl-dynastiet, er dette enorme gotiske kongeslottet fra 1200-tallet og ble gjenoppbygd på slutten av 1400-tallet for Wladyslaw Jagiello. Det ble brukt som fengsel på 1500-tallet før det ble brent ned i 1643 og deretter endelig restaurert på begynnelsen av 1800- og 1900-tallet. Slottets ikoniske interiør inkluderer kapellet, riddersalen, kongesalen, Fürstenberg-biblioteket, fengselet og Fürstenberg-museet, som huser maleriene og bøkene.
mars 21, 2022

Privat tur i Konopiště slott

Konopište-slottet har en rik og mangfoldig arkitekturhistorie. Det originale slottet ble bygget for å brukes som en festning samtidig som det uttrykker stilen til de franske festningene. Etterpå resulterte det å ha forskjellige eiere i at festningen hadde både barokk- og renessansestil. Den siste private eieren av denne eiendommen var erkehertug Franz Ferdinand, som forble eieren til sin død i begynnelsen av første verdenskrig.
mars 21, 2022

Kutná Hora privat tur

Da sølvmalm ble oppdaget her på 1200-tallet, ble Kutná Hora øyeblikkelig en viktig by helt til sølvressursene tok slutt på 1500-tallet. Noen av de viktigste attraksjonene i denne byen er den gotiske, femskipede St Barbara-kirken – som ble påbegynt i 1388, det italienske hoffet – en tidligere kongelig residens og myntverk, bygget mot slutten av 1200-tallet, den nærliggende Sedleč Ossuary.
mars 21, 2022

Karlštejn slott privat tur

Denne middelalderfestningen ligger midt i et virkelig fantastisk landskap, og en returreise til Praha kan fullføres før kvelden faller på. Denne nærheten til Praha gjør Karlštejn til en av de beste turistattraksjonene i Praha. Dette forlokkende gotiske slottet ble grunnlagt i 1348, bygget av den tsjekkiske kongen og den romerske keiseren Charles IV til oppbevaring av de kongelige skattene og dokumentene.
mars 21, 2022

Karlovy Vary privat tur

Byen med naturlige termiske kilder med helbredende effekter, Karlovy Vary, er den mest kjente spabyen i Tsjekkia. Kong Charles IV oppdaget de termiske kildene i Karlovy Vary i 1358, og siden den gang har mange ikoniske figurer som Beethoven, Bach, Chopin og den russiske tsaren Peter den store vært kjent for å besøke og nyte de helbredende kildene i denne byen. Du kan nyte spaserturer langs de vakre elvesidene, bli fortryllet av de arkitektoniske perlene, og besøke termiske spa, bassenger og velværesentre rundt om i byen.
mars 21, 2022

Český Krumlov privat tur

Denne sjarmerende byen ligger i Sør-Böhmen, og er gjennomsyret av romantikk og er det nest mest besøkte turiststedet i Tsjekkia. Det har blitt registrert som et UNESCOs verdensarvsted, med over tre hundre bygninger som faller under denne statusen.

Rabatter

Du får 11 % rabatt hvis du bestiller en flyplass- eller togstasjonstransport hos oss og forhåndsbetaler for bestillingen din online – både turen og transporten. Skriv "Transport og utflukt 11% rabatt" når du bestiller, og du vil være kvalifisert for dette tilbudet. Bestillingsbetalingene må slettes minst 24 timer før hente- eller turdatoene.

Denne kampanjen ekskluderer turer som allerede er rabatterte (som Superior Tour spesialtilbud og middag på elvecruise). Standard avbestillingsregler gjelder.

Vi har lært så mye på denne turen til Karlovy Vary. Takk for organisasjonen din og den enorme kunnskapen du har delt med oss. Sjåføren vår Peter var bedre enn en profesjonell reiseleder. Linda M., Manchester
Ekskursjonen din var akkurat det jeg lette etter. Sjåføren vår var utmerket, og informasjons-DVD som vi så på vei til Kutna Hora gjorde turen vår enda bedre. Stor verdi også, sterkt anbefalt. Tonny S.
Det er min glede å uttrykke min fulle tilfredshet med den fantastiske turen til Karlstejn. Kort flukt fra den travle byen ... Vennligst send min takk til Martin, sjåføren din. Izzak
Hei! Vi deltok på denne turen i dag, og jeg ville bare skrive og si hvor mye jeg og min mor likte det! Guiden vår var fantastisk og så kunnskapsrik. Kan du fortelle meg navnet hennes? Jeg la ikke et tips med henne, men skulle ønske jeg hadde gjort det. Vil du være i stand til å videreformidle takkemeldingen min. Helen Whitby, Storbritannia