Vanlige spørsmål - Bestillinger

1Hvordan bestiller man?

Den anbefalte måten er å foreta en bestilling online , fylle ut all nødvendig informasjon, og bekreftelse sendes til deg umiddelbart. Du trenger ikke å forskuddsbetale eller angi kredittkortdata for å sikre bestillingen. For vanskeligere ruter og spesielle forespørsler er det å sende en e -post den beste måten. Du kan også foreta bestillinger over telefon (selv om det er en mindre anbefalt måte); i dette tilfellet må du ha ditt flynummer, ankomsttid og hovedpassasjernavn tilgjengelig for å fremskynde bestillingsprosessen.

2Jeg må endre/kansellere bestillingen. Hva burde jeg gjøre?

Hvis du trenger å endre eller kansellere bestillingen din, er den enkleste måten å logge inn på bookingadministrasjonen din. Hvis du ikke kjenner innloggingsdetaljene dine, følg bare lenken for et glemt passord . Du kan også sende oss en e-post eller ringe oss.

3Jeg har ikke mottatt e-postbekreftelsen min. Hvorfor er dette og hva kan jeg gjøre?

Når du har fullført bestillingen, vil du bli omdirigert til profilen din for å laste ned PDF-bekreftelse eller redigere/betale for bestillingen. Samtidig sendes en e-postbekreftelse til din e-post. Hvis du ikke har mottatt bekreftelse, er det også greit å sjekke søppelpostmappen din for å se om den ligger der. Ellers kan du gi oss feil e-postadresse da du bestilte, eller bestillingen gikk ikke gjennom. Ta i så fall kontakt med oss, så sjekker vi gjerne bestillingen din.

4Teller spedbarn?

Ja, vi regner spedbarn og barn som personer i ditt parti. I henhold til tsjekkisk lov er vi pålagt å bruke seter for barn, og vi tilbyr disse gratis. For at vi er fullt forberedt på dette, vennligst legg igjen et notat til oss i bestillingsskjemaet ditt som forteller oss hvor mange barn du vil ha med deg.

5Hva skjer hvis utgående fly er forsinket?

Sjåføren din vil bli holdt oppmerksom på flyets ankomsttid og vil vente på å hente deg når flyet ditt ankommer – alt uten ekstra kostnad.

6Hvis du trenger å hente nøkler på et kontor før du går til leiligheten din.

Dersom du bor i en ferie- eller serviceleilighet og trenger å hente nøkler på utleiekontoret/bestillingsbyrået før du drar til leiligheten din, er det ingen ekstra kostnad (dersom begge adressene er i sentrum). Vi tar kun et ekstra gebyr dersom sjåføren må vente på deg i en betydelig lengre periode (normalt mer enn 15 minutter).

7Hvordan bruker du min planlagte ankomsttid for å beregne hentetiden min?

Når du bestiller flyplasstransport, vil du gi oss flyets planlagte ankomsttid. Herfra sporer vi flyet ditt i "sanntid", slik at enten flyet ditt er i tide, tidlig eller sent, er vi klar over flystatusen din og vil møte deg basert på din faktiske ankomsttid. Vi tar også hensyn til at du må hente eiendelene dine ved bagasjegjenvinningsbeltet. Sjåføren er til stede ved ankomstlobbyen ca. 5 til 15 minutter etter din faktiske ankomst.

8Jeg vil gjerne bruke tjenesten din, men jeg er redd jeg kan gå glipp av forbindelsesflyvningen min. Hva anbefaler du?

Hvis du kan informere oss i det usannsynlige tilfellet at du for eksempel går glipp av tilkoblingsflyet ditt, vil vi endre bestillingen din tilsvarende – det koster ingenting. Du kan sende oss en e-post, ringe eller til og med sende oss en tekstmelding på +420 777 777 237 om din tapte flytur.

9Jeg har en spesiell forespørsel (en barnestol, barnevogn osv.). Hvordan informerer jeg deg?

Hvis du trenger en spesiell transporttjeneste som bil med barnestol, ekstra plass til barnevogn eller reiser med funksjonshemmede passasjerer, vær oppmerksom på dette når du bestiller.

10Hvor møter vi sjåføren vår? Hvordan gjenkjenner vi sjåføren vår?

Når du ankommer jernbanestasjonen eller flyplassen i Praha, vil sjåføren vår holde et synlig oransje kort med firmalogoen vår og hovedpassasjerens navn trykt på. Klikk her for mer informasjon og bilder om dette.

11Hvilke åpningstider har du?

Vi driver våre Praha-transporttjenester 24 timer i døgnet, 7 dager i uken og 365 dager i året, inkludert alle helligdager.

12Hvor lang tid tar det fra Praha flyplass til sentrum?

Reisen fra Praha flyplass til sentrum tar vanligvis rundt 25 minutter med bil og opptil 40 minutter hvis det er stor trafikk.

13Når henter du oss på avreisedagen?

Vi anbefaler generelt en hentetid for flyplasstransport i Praha på rundt to og en halv time før flyavgangen for flyreiser utenfor EU, og to timer før EU-flyvninger avgår. For delt skyttel- eller skyttelbuss anbefaler vi på det sterkeste at du bestiller hentetiden din minst 3 timer før flyets avgangstid. Til syvende og sist kan du bestemme din egen avgangstid.

14Hva om jeg har ekstra stor bagasje?

Vi tar ikke betalt for ekstra stor bagasje, men setter pris på å bli informert på forhånd for å sende en større bil om nødvendig.

15Tilbyr du andre transportruter enn Praha flyplassruter?

Ja, i tillegg til flyplasstransport i Praha, tilbyr vi også transport til og fra alle Praha tog-/busstasjoner og taxitjenester i Praha. Vi kan også ordne på forespørsel en transport fra Praha by eller flyplass til et hvilket som helst sted du måtte ønske å dra til.

16Har du forsikring?

Prague Airport Transfers sro og dets leverandører har full offentlig ansvarsforsikring i tilfelle ulykker. Vi anbefaler imidlertid at du har en reiseforsikring som er gyldig så lenge reisen varer.

17Hva er din røykepolicy?

Alle våre kjøretøy er røykfrie.

18Hva skjer hvis jeg kansellerer reisen?

Du kan kansellere bestillingen når som helst. Hvis du er berettiget, og bestillingen din ble forhåndsbetalt, utstedes refusjonen automatisk tilbake til kortet som ble brukt til betalingen. Generelt, for alle bestillinger med opprinnelse i Praha som ikke leveres av limousiner, gis det alltid refusjon hvis du avbestiller minst 2 timer før henting. For nøyaktige detaljer, vennligst sjekk våre vilkår og betingelser .

19Når kan jeg bestille flyplasstransport?

Systemet vårt lar deg foreta en transportreservasjon i Praha så langt som 365 dager før din reisedato.

20Reiser med hund.

Hvis du bærer hund, vær oppmerksom på at hunden må plasseres i en hundekasse. Ellers kan vi kanskje ikke ta imot transporten din. Det er ingen ekstra kostnader for slik transport, men vi må kanskje bruke et stort kjøretøy avhengig av hundens størrelse.

21Hvordan fungerer booking?

Etter å ha fylt ut skjemaet vil du motta en bekreftelses-e-post med alle detaljer (som hvor du skal møte sjåføren din, hvordan du betaler osv.).

22Tilbyr du rullestolhjelp?

Vi tilbyr ikke spesialutstyrte kjøretøy for rullestolbrukere. Våre kjøretøy er ikke utstyrt med rullestolramper eller heiser. Du kan kontakte den lokale flyplassmyndigheten for å få hjelp.

Vanlige spørsmål - Betalinger

1Kan jeg få en kvittering?

Ja, uansett om du betaler direkte til sjåføren eller online, vil du motta en kvittering/faktura til din e-post når du har betalt. Du kan også laste ned fakturaer fra bookingadministrasjonen din.

2Når betaler jeg?

For de fleste bestillinger kan du enten velge å betale på forhånd for flyplasstransporten eller når du blir droppet på hotellet. Hvis du betaler på forhånd online, vil sjåføren vår bli informert av systemet vårt, og det er ikke noe mer du trenger å gjøre. Hvis du betaler ved ankomst med kontanter eller kredittkort, betaler du hele beløpet når du ankommer destinasjonen.

3Trenger jeg å betale kun i den lokale tsjekkiske kronen (CZK)?

Naturligvis aksepterer vi betaling i den lokale CZK-valutaen, men vi aksepterer også pund sterling (GBP), amerikanske dollar, euro og andre valutaer som kan velges under bestillingsprosessen. Hvis du betaler kontant i noe annet enn den lokale valutaen (CZK) kan prisen variere litt basert på den faktiske valutakursen.

4Er prisene dine per person eller per kjøretøy?

Prisene for alle våre tjenester er oppgitt per kjøretøy og ikke per person, bortsett fra når det gjelder vår delte skytteltjenester . Med disse avhenger prisen av hvor mange personer det er i ditt parti.

5Når må jeg betale for returoverføringen?

Hvis du velger å betale direkte til sjåføren, betal totalbeløpet med en gang når du ankommer hotellet ditt eller for hver tur separat. I alle tilfeller vil sjåføren vår gi deg en "transportkupong" som viser det nøyaktige beløpet som er betalt (angir om betalingen inkluderer bare én vei eller en tur-retur).

6Bør jeg tipse sjåføren?

Hvis du er fornøyd med tjenesten du mottar, er det vanlig å gi sjåføren tips mellom 5 % og 15 % av den totale kostnaden. Dette er helt etter eget skjønn. Sjåføren din vil sette stor pris på selv et lite tips.

7Vår gruppe bor på forskjellige hoteller; tar du ekstra betalt for flere avleveringssteder?

Vår transportpris fra Praha flyplass inkluderer to avleveringshoteller (hvis de er i sentrum). Hvis festen din skal til mer enn to hoteller eller en ekstra adresse utenfor sentrum, kan det være en ekstra kostnad på 200 CZK for hver ekstra avreise per bestilling. Hvis dette er tilfelle, vil du bli fortalt om det i e-postbekreftelsen din etter at du har bestilt Praha-transport hos oss.

8Parkeringsavgift på flyplassen

Flyplassparkeringsavgiften er inkludert i prisen. Vær oppmerksom på følgende betingelser. Sjåføren vår vil vente ved terminal 1-lobbyen omtrent 20 minutter etter ankomsttid eller 15 minutter hvis du ankommer terminal 2. Vær oppmerksom på at sjåføren vil vente opptil 60 minutter fra ankomsttid. Hvis du ikke har innsjekkingsbager og du legger inn en lapp eller sjekket alternativ (X) Ingen innsjekkingsbager , vil sjåføren være klar på hver terminal 10 minutter etter flyankomst og vil forlate 45 minutter etter ankomst. Før sjåføren forlater flyplassen, vil vi prøve å kontakte deg på den medfølgende mobiltelefonen. Hvis du forventer lengre tid eller trenger lengre venting, vennligst noter bestillingen.

9Kan jeg betale med kredittkort ved ankomst?

Ja, det er mulig for de fleste ruter med opprinnelse i Praha eller Praha flyplass. Du kan også betale på forhånd via vår nettside med kreditt- eller debetkort. Betaler du ved ankomst til reisemålet aksepterer vi Visa, Mastercard og AMEX.

10Kan jeg betale med kort over telefon?

Ja, men kun for bestillinger der et depositum kreves. Innskudd kreves vanligvis bare for overføringer med opprinnelse utenfor Praha og for utvalgte strakte limousiner. Vi aksepterer kun VISA- og Mastercard-kort for betalinger over telefon og belaster kun 30 eller 50 % av totalbeløpet, mens resten betales direkte til sjåføren. Ellers kan du betale veldig enkelt over internett eller med kort til sjåføren.

11Garanterer du pengene tilbake, kompensasjon eller refusjon?

Ja. I det sjeldne tilfellet at vi ikke kan gi deg Praha -transporttjenesten vi lovet , vil vi refundere deg i sin helhet. Hvis ingen sjåfører venter på deg på flyplassen når du ankommer, vennligst kontakt oss så snart som mulig for å finne ut hvorfor og få en alternativ sjåfør til deg umiddelbart.