Oppdag Prahas skjønnhet fra et annet perspektiv

Spørsmål - Elvecruise | Båtavgangspunkt

Praha elvecruise lar deg sette pris på alt Praha har å tilby fra en helt annen vinkel. I motsetning til kjas og mas på en gåtur eller de trafikkfylte gatene på en busstur, lar våre elvecruise deg nyte alle severdighetene langs den rolige Vltava-elven som renner gjennom sentrum av byen.

Praha Airport Transfers tilbyr en rekke elvecruise i Praha for å tilfredsstille enhver smak og interesse. Enten du ønsker å se Prahas vakre arkitektur om dagen eller beundre byens lys om natten til bakgrunn av jazzmusikk, middag og dans om bord, har vi den perfekte turen for deg.

For å velge en tur, bla gjennom vår liste over Praha-elvens sightseeingturer nedenfor, og bestill deretter online fra den turens side. Hvis du har spørsmål om elveturer, kontakt oss for mer informasjon - vi hjelper deg gjerne.

mars 21, 2022

Middag på elvecruise

Dette elvecruise i Praha finner sted om natten. Mens du nyter en buffémiddag og levende musikk om bord, kan du se alle de viktigste severdighetene langs Vltava. Med Karlsbroen, St. Nicholas-kirken og Prahaborgen lyst opp mot den blinkende nattehimmelen; denne turen er det perfekte valget for de som er på en romantisk helg til byen.
mars 21, 2022

Lunsj på elvecruise

Dette er Praha-elvens sightseeing på sitt beste, hvor du vil kunne beundre byens historiske bygninger mens du nyter en lunsjbuffé om bord. Du vil passere Prahas historiske sentrum, og se fantastiske severdigheter som Karlsbroen, Praha slott, St. Nicholas-kirken og nasjonalteatret.
mars 21, 2022

Jazzbåtcruise

Jazzbåtcruise er den perfekte måten å tilbringe en kveld på: med flott live jazzmusikk og en à la carte middagsmeny som bakteppe, vil du kunne beundre pittoreske Praha severdigheter som Karlsbroen og Praha slott fra Vltava-elven .