Vi sikrer utmerket service

Sjåførene våre er utdannede fagfolk

De kommer tidlig for å hente deg slik at du aldri kommer for sent til din spesielle anledning; enten du er på en bursdagsfest, på et forretningsmøte eller trenger flyplasstransport – sjåførene våre er der for å gi deg den beste servicen.

Alle sjåførene våre er godt kledd og veloppdragen. De er høflige, hjelpsomme og viser profesjonalitet.

Alle sjåførene våre snakker flytende engelsk, mens noen kan til og med snakke andre språk, som tysk eller russisk. Hvis du trenger en sjåfør som snakker et annet språk, eller hvis du vil ha en som er mer enn gjennomsnittet i engelsk kommunikasjon, vennligst gi oss beskjed mens du bestiller.

Våre sjåfører

Ankomst til Praha flyplass

Når du ankommer Praha flyplass, vil du finne sjåføren vår som venter på deg. De vil holde et synlig oransje kort med navnet ditt og firmalogoen vår på, så det vil være ganske enkelt å få øye på. Sjåføren bærer bagasjen til bilen for deg – det er også en del av tjenesten vår.

I tilfelle du ønsker å gjøre andre bestillinger, vil våre hjelpsomme sjåfører hjelpe deg. De vil også hjelpe deg med å finne svar på alle spørsmål du måtte ha og kjøre deg trygt til reisemålet ditt.

Å gi tips til sjåføren på slutten av turen (vanligvis omtrent 10 % av totalen) er valgfritt og utelukkende etter eget skjønn.

Våre sjåfører

Sjåførgalleri

Våre sjåfører