Samarbeidstjenester og fordeler for faste kunder og reisebyråer

Vår flåte | Våre sjåfører | PDF-presentasjon | CZK prisliste | EUR prisliste

Samarbeid

Hoteller og andre byråer som tilbyr overnatting, sammen med reisebyråer og selskaper som krever regelmessige overføringer, kan glede seg over samarbeidet og spesialprisene til flyplasstransport i Praha. Prisene er omsettelige på individuell basis. Du kan klikke her for å last ned partnerskapets generelle prisliste.

Du kan også bli med i vårt affiliateprogram og tjene provisjoner på henvisningssalg hvis du driver et nettsted relatert til å reise i Praha.

Vanlige kunder

Våre faste kunder kan nyte godt av konkurransedyktige samarbeidspriser – enten de er individuelle kunder eller bedriftsgrupper – som garanterer å spare ganske betydelige beløp for samme toppkvalitet og enestående service! Så hvis du reiser til Praha flyplass regelmessig, ta kontakt med oss nå!

Transport for bedriftsgrupper

Hvis du eier eller leder en bedriftsgruppe, og dine ansatte trenger å reise til Praha lufthavn regelmessig, kan du tenke på vår komplette transporttjeneste. Du vil bli tilbudt svært profesjonelle sjåfører, en oppdatert, komfortabel og imponerende bilpark, konkurransedyktige priser, betaling med faktura og en 100 % pengene-tilbake-garanti (ingen spørsmål), for å nevne noen av de mange fordelene vi har å tilby. Som en ekstra fordel vil våre høflige og engelsktalende sjåfører sørge for at alle utenlandske kunder eller forretningspartnere du måtte ha besøkt Praha vil bli tatt godt i mot og få en fin og komfortabel reise, uten sjanse for å bli dratt av den uærlige gule taxien sjåfører.

Hotelltransport

Dette er en av de beste og mest betydningsfulle delene av selskapet vårt. Mange viktige hoteller og ferieleiligheter i Praha bruker regelmessig våre transporttjenester for sine gjester. Hvis du eier eller administrerer et hotell eller en ferieleilighet, ta kontakt med oss; vi vil helt sikkert oppfylle alle dine krav.

Operasjonelle prosedyrer

Privat overføring

Våre høflige og engelsktalende sjåfører vil vente på deg på flyplassen når du ankommer. De vil holde et kort med navnet ditt (eller firmaets navn, avhengig av hva du foretrekker), slik at du enkelt kan finne dem. Hvis de må vente lenge, vil de parkere kjøretøyene sine på en sikker parkeringsplass i nærheten. Hvis det er mer sannsynlig at du kommer ut av flyplassen om kort tid, vil kjøretøyene bli parkert i "korttidsparkeringsbanen" like utenfor terminalbygningen.

Du kan få skreddersydd kortet som sjåføren vil holde etter din smak. Du kan for eksempel inkludere logoen til bedriften din på kortet for enklere identifikasjon. Noen av våre faste bedriftskunder bruker denne metoden.

Delt dør-til-dør skyttelbuss

Når sjåførene våre blir tildelt 'overføringsjobber', får de beskjed om å ta imot alle skyttelpassasjerene fra én flytur. Alle våre skyttelpassasjerer fra samme fly reiser i samme kjøretøy (noen ganger transporteres også passasjerer fra andre flyreiser som ankommer omtrent samme tid i det samme kjøretøyet). Normalt tildeler vi en minibuss for åtte passasjerer, men ikke alltid; noen ganger sender vi en standard sedan eller en stor minibuss. Vi bryr oss om kundenes verdifulle tid, så vi prøver å minimere ventetiden deres ved kun å ha skyttelpassasjerer fra samme fly som reiser i samme delte kjøretøy. Ventetiden er relativt kort – vanligvis mellom fem og femten minutter, maksimum. Vanligvis settes maksimalt tre separate grupper av reisende sammen på samme rute fra flyplassen.