Minibuss-service betjenes av kjøretøyene Mercedes Vito og VW Transporter med kapasitet opptil 8 passasjerer. Våre busser leveres av Mercedes Sprinter som kan ta opptil 20 passasjerer, ISUZU som kan ta opptil 30 passasjerer og Mercedes Turismo som kan ta opptil 54 passasjer.
Vårt økonomitransportalternativ kan by på mindre kjøretøy med begrenset bagasjeromskapasitet. For det meste bruker vi Škoda Octavia eller lignende biler.
For privattransport tilbyr vi hovedsakelig Škoda Superb eller VW Passat med kapasitet opptil fire passasjerer. Hvis du har mer enn fire mellomstore kofferter, anbefaler vi at du bestiller en gratis oppgradering til minivan for samme pris.
For delt transport bruker vi for det meste Mercedes Vito. Passasjerer med mye bagasje, og passasjerer som reiser med barn, anbefales å bestille en privat sedan eller minivan i stedet.
For limousin-transport bruker vi Lincoln, Hummer og Cadillac med begrenset bagasjeromskapasitet. Har du mye bagasje eller reiser i gruppe på mer enn fem passasjerer, kan du trenge en ekstra bil for bagasjen.

Hvorfor bør jeg reservere på forhånd?

Å vente på offentlig transport etter en lang og anstrengende flytur eller like før du skal ut å reise er alltid stressende. Videre finnes det en mulighet for at regningen etter å ha kjørt med en vanlig taxi blir ekstra høy – bare fordi du er turist. Et av de vanligste triksene er at du blir tatt med på en lengre rute for å blåse opp prisen. Og i motsetning til andre taxiselskaper som finnes i lobbyen på Praha lufthavn, vil vi ikke ta et gebyr på 10 EUR for å bestille. For å sikre at du får den beste transporttjenesten, noe som du fortjener, bør du forhåndsbestille hos oss. Du kan slappe av og vite at en av våre sjåfører vil vente på deg og hjelpe deg med bagasjen din, selv om flyet ditt er forsinket eller ankommer tidlig. Selv om prisene våre er faste, er du garantert å spare opptil 50% sammenlignet med vanlige taxier.

Anbefalt i guidebøker

Servicen vår er nevnt i guidebøker som Rick Steves Praha & Tsjekkia, Lonely Planet og andre.