Sikkerhet garantert med Praha flyplasstransport

Alle sjåførene våre blir enten daglig testet eller fullvaksinert for COVID-19 og bærer ansiktsmaske (FFP2 eller N95).

For å minimere all risiko sjekker vi biler regelmessig og kommuniserer med sjåførene våre om de beste og mest effektive måtene å forhindre spredning av smitte. Sjåfører er pålagt å følge sikkerhetsstandardene våre, og spesielt må de bruke beskyttelsesmasker og desinfisere bilene sine etter hver tur. Sjåfører blir også daglig temperaturtestet og har kun lov til å kjøre hvis de ikke har feber eller andre influensasymptomer.

Vi ber deg også om å bruke en ansiktsmaske som dekker munn og nese mens du bruker transporttjenesten vår. Passasjerer anbefales også å bruke hånddesinfeksjon før de går inn i kjøretøyet. Vi anbefaler at du setter deg i baksetene og, når det er mulig, åpner vinduet for å gi ekstra luftventilasjon. Når du hoster eller nyser, dekk til munnen med albuen eller lommetørkleet.


Barnesikkerhet

Vi bryr oss like mye om sikkerheten til dine barn som deg. Hvis du har noen små engler som reiser med deg, vennligst gi oss beskjed på forhånd – mens du bestiller – slik at vi kan ordne med tilsvarende sitteplasser og andre sikkerhetstiltak og ha dem klare når du ankommer. For å gjøre ting enda bedre for deg tilbyr vi disse tjenestene gratis! Det er ikke obligatorisk å ha babyseter, men det anbefales på det sterkeste. Praha Airport Transfers støtter sterkt og overholder sikkerhetsforskriftene og anbefalingene for barnereiser i henhold til det lokale transportdepartementet.


Passasjersikkerhet

Vi mener at våre kunder bør ha best mulig sikkerhetstiltak, så for å sikre at vi sørger for at alle våre kjøretøy er forsikret – godt over konstitusjonelle forpliktelser. Vi gjør det til en førsteprioritet å sikre kundens sikkerhet og gjøre reisen deres så problemfri som mulig fordi vi forstår at en fornøyd kunde vil fortelle det.


Baby bilseter

De typer babybilseter vi tilbyr:

Spedbarnsbilseter – Egnet for barn opptil 9 kg (20 lbs.). Oversettes til barn på opptil 1 år når det gjelder alder.

Bilseter for småbarn – Egnet for barn som veier mellom 9 kg og 18 kg (20 – 40 lbs.). Oversettes til 1 til 4 åringer når det gjelder alder.

Booster bilseter – Egnet for barn som veier mellom 18 kg og 36 kg (40 – 80 lbs.). Oversettes til 4 til 12 åringer når det gjelder alder.


Kjøretøysikkerhet

Enda en lengde vi går til for at reisen din med oss skal være trygg og forsvarlig, er bruken av GPS for å overvåke kjøretøyene våre. Alle våre kjøretøy er GPS-montert og blir alltid overvåket og sporet for å sikre din sikkerhet. Vi kan vanligvis ordne et kjøretøy for deg innen 15 minutter hvis du trenger transport fra eller til flyplassen, eller til og med transport til byen.

Våre erfarne og dyktige sjåfører har 10 års kvalitetsservice under beltet og kan snakke engelsk. De er høflige og vil hjelpe deg med bagasjen. I tillegg vil du ha 24/7 kundestøtte, både via telefon og e-post.


Garantert best pris

En ting som våre kunder kan være trygge på er at prisen og servicen vi tilbyr for kjøretøyutvalget som tilbys er uten sidestykke. Dessuten gir vi pengene tilbake-garanti – ingen spørsmål. Videre kan våre kunder velge å kansellere reservasjonen når som helst gratis – ingen innskudd kreves.

Vi verdsetter også båndet og tilliten mellom oss og kunden. Derfor er vi helt transparente helt fra starten, og prisen kundene blir enige om er fastprisen. Det vil ikke bli bedt om noen skjult eller ekstra regning fra klienten – slik som parkeringsavgifter, venteavgifter, taximeter osv.


Løftet om den beste servicen

Det er alle muligheter for at taxisjåføren i Praha vil belaste deg mye mer enn den faktiske prisen. Sjåføren kan kanskje ikke språket ditt, og kjøretøyet kan være mye mindre komfortabelt enn du liker. Det anbefales på det sterkeste å bestille transport med Praha Airport Services - det tar bare 5 minutter og lar deg unngå alle risikoene nevnt ovenfor. Selv om noen kunder kan være mistroende til en nettbasert taxiutleietjeneste med mer enn rettferdige vilkår og betingelser, garanterer vi at tjenesten vi tilbyr, rett og slett er elite (ingen forskuddsbetaling kreves).