Effektiv, pålitelig og utmerket service

Bilparken vi har er komfortable og rimelige og et pålitelig transportmiddel mellom Praha lufthavn og andre steder.

Bilene våre er rene, luksuriøse, komfortable og røykfrie. Vi tilbyr førsteklasses service til alle våre kunder.

Per nå har vi en flåte på rundt 150 kjøretøy. Den består for det meste av sedanbiler hvor fire passasjerer kan sitte komfortabelt; Skoda Superb, VW Passat og Mercedes E er i vårt sedanbilutvalg.

Våre minibusser, som VW Transporter, Mercedes Viano, VW Caravelle og Mercedes Vito, kan frakte opptil åtte passasjerer om gangen.

De større minibussene, f.eks. Mercedes Sprinter, kan ta opptil 20 passasjerer. Vi bruker ofte Mercedes-Turismo til busstransport hvor opptil 49 passasjerer kan reise sammen.

Vi har også VIP-biler for ulike antall passasjerer. Vi har forretnings- og executive-limousiner som Mercedes E og Mercedes S-klasse, hvor tre til fire passasjerer kan sitte i luksus. På den annen side inkluderer vår flåte av strakte limousiner Lincoln TC120 (maksimalt 8 passasjerer), Lancia Thema (maksimalt 8 passasjerer), Cadillac (maksimalt 17 passasjerer) og Hummer 200 (maksimalt 17 passasjerer).

Og ikke bekymre deg for sikkerheten til bilene. Slik at du vet, er alle våre kjøretøy fullstendig forsikret under en offentlig ansvarsordning.

Vårt flåtegalleri

Our fleet

Mercedes E

Our fleet

Our fleet

Our fleet

Noen av kjøretøyene har moderne teknologiske verktøy, for eksempel Wi-Fi-hotspots, for å gjøre turen jevnere og fornøyelig. Og de er selvfølgelig gratis å bruke.

Kjøretøyene aksepterer store debet- og kredittkort med betalingsterminaler i bilen.