Reise til og fra flyplassen

Enkelt med flyplasstransport i Praha

Ankomst til flyplassen | Ankomst til jernbanestasjonen | Ankomst til busstasjonen | Spill av video

Hvordan det fungerer
1

Bestill online

Planlegg transporten på forhånd til eller fra flyplassen eller stasjonen.
Hvordan det fungerer
2

Velg din bil

Velg kjøretøytype og annet tilleggsutstyr. Betal kontant eller kort.
Hvordan det fungerer
3

Møt sjåføren din

Sjåføren vår vil ønske deg velkommen på flyplassen.
Hvordan det fungerer
4

Nyt en trygg overføring

O veien til hotellet vil sjåføren vår gi deg nyttig informasjon.
Hvordan det fungerer

Bestilling

Du kan enten velge å fylle ut skjemaet vårt eller ringe oss direkte hvis du er interessert i å leie en flyplasstransport. Du vil også ha fordelen av å velge betalingsmåten som er mest praktisk for deg – enten kontant ved ankomst til sjåføren, med kredittkort eller forhåndsbetaling på nettet. En faktor som skiller oss fra offentlig transport er at du vil kunne bruke tjenestene våre 24x7, slik at du kan reise til eller fra flyplassen når det passer deg best. Vi anbefaler på det sterkeste at du ringer oss hvis du planlegger å ankomme Praha innen en time eller hvis du ønsker å snakke med våre agenter direkte. Men hvis du ikke ønsker å bestille flyplasstransport på forhånd, kan du ringe oss etter at du har landet på Praha flyplass og avtale transport. Enda en fordel du vil glede deg over – å ringe oss er gratis.


Enten du er turist eller innbygger, er det ganske problem å reise i Praha – spesielt i rushtiden. Det blir enda mer plagsomt hvis du lider av jetlag. Men med hjelp av Praha Airport Transfers – det største flyplasstransportselskapet i Praha – kan du enkelt komme deg til destinasjonen din veldig komfortabelt.

Les flere attester

Ankommer flyplassen

Etter å ha passert tollen, bagasjeområdet og alle de andre formalitetene, vil du bli mottatt av vår drosjesjåfør, som vil holde et kort med navnet ditt trykt på .

Vår hjelpsomme og dedikerte sjåfør vil vente på deg uansett hva - selv om flyet ditt blir forsinket, trenger du ikke å bekymre deg.

Hvordan det fungerer

Reisetid og avstand mellom flyplassen og hotellet ditt

Reisetiden fra flyplassen til destinasjonen vil for det meste avhenge av beliggenheten til hotellet og trafikken du må møte.

Avstander fra Praha lufthavn og hotellene i Praha ligger mellom 5 km og 35 km, og det kan ta alt fra 15 til 40 minutter å nå reisemålet fra flyplassen.

Sentrum, også kjent som Gamlebyen, ligger 20 km fra flyplassen - kun 25 minutters kjøring.

Ankomst til jernbanestasjonen

Etter at du ankommer jernbanestasjonen, vil du finne sjåføren vår som venter på deg i togstasjonshallen – like ved Burger King-restauranten – med et kort med firmaets logo og navnet ditt trykt på. Det vil være enkelt å finne Burger King (og følgelig sjåføren din), siden den ligger på vei fra plattformen til ankomsthallen. Uansett hvilken togstasjon du ankommer (som Holešovice jernbanestasjon) – vår sjåfør vil vente på deg på riktig plattform og riktig tidspunkt , igjen med et kort med firmaets logo og navnet ditt trykt på. Det er ikke engang den beste delen; selv om sjåføren vår må vente på deg av en eller annen grunn, vil det koste deg uten ekstra kostnad!

Ankommer busstasjonen

Etter at du ankommer hovedbusstasjonen Florenc , vil du se sjåføren vår vente på deg ved busstasjonshallen - igjen ved siden av Burger King restaurant. Hvis du ankommer en annen stasjon - ikke bekymre deg. Sjåføren vår vil vente på deg på riktig restaurant til riktig tid, med et kort med firmaets logo og navnet ditt trykt på. Igjen, du vil ikke bli belastet ekstra penger hvis bussen din er forsinket.