Lobby for ankomst til flyplassen

Det er lett å se sjåførene våre, med oransje plakater med firmaets logo og navnet ditt på. Hvis du ikke kan se sjåføren som er dedikert for deg, kan du be en av de andre sjåførene fra selskapet vårt om å hjelpe deg. Eller du kan ringe den gratis hjelpetelefonen, 800 870 888, fra en av de offentlige telefonautomatene, så hjelper vi deg.

Hva du skal gjøre hvis du ikke finner driveren din

Selv om vi alltid prøver å være i tide, kan det være tilfeller utenfor vår kontroll når en liten forsinkelse kan oppstå. Vennligst tillat fem minutters margin, og hvis overføringen ikke har ankommet innen den tid, vennligst ring gratistelefonen (+420) 800 870 888 eller Praha-telefonen (+420) 222 554 211. Offentlige telefoner er plassert i ankomsthallene.

Slik finner du sjåføren din ved ankomst til Praha flyplass

Varm velkomst

Terminal 1

Denne terminalen er for interkontinentale flyvninger og passasjerer som må gjennom tollen og immigrasjonen. Flyreiser som kommer fra Storbritannia og Irland, og land i Nord-Amerika, Midtøsten, Afrika og Asia kommer hit. En estimert total tid som trengs for alle formalitetene før ankomst til lobbyen er 20 minutter uten innsjekkingsbager og 35 minutter med bagger.


Terminal 2

Denne flyvningen er for land som er medlemmer av EUs Schengen-avtale (unntatt Storbritannia og Irland). Hit kommer også andre europeiske fly, og kundene trenger ikke vise pass eller ID for å fullføre formalitetene. Den beregnede tiden for å ankomme lobbyen varierer fra 10 til 35 minutter, avhengig av innsjekkingsbagene.


Terminal 3

Denne terminalen er eksklusivt for offentlige og private flyvninger.