Ta en spasertur rundt i Praha med lisensierte guider!

| FAQ - turer og turer | Walks Møtepunkt | Om turer |

mars 21, 2022

Praha med bil

Denne turen passer best for turister som har lite tid og ønsker å bli kjent med det beste av Praha innenfor deres begrensede tid. Seniorturister som har begrenset bevegelighet kan også velge å nyte denne turen. Denne turen vil bli utført av en guide som vil fortelle på engelsk, spansk, tysk, italiensk, russisk etc.
mars 21, 2022

Individuell tur

Gi oss beskjed om hva du vil se, din tidsperiode for turen og dine preferanser. Denne turen vil matche dine ønsker - reiseleder på engelsk, spansk, russisk, italiensk, tysk etc.

Private guider

Våre profesjonelle private guider kan vise deg rundt i Praha by og selve Tsjekkia for en skreddersydd tur. Guidene er lisensierte og utdannede fagfolk med sertifisering fra Praha Information Service. De har kunnskap om kultur, språk, historie, kunst og arkitektur i ulike landsregioner. Vi har guider som snakker forskjellige språk, som engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, nederlandsk og russisk, for å kommunisere med deg enkelt.

Uansett hvor mange personer det er i gruppen din, tar vi et fast beløp. For en optimal opplevelse foreslår vi imidlertid at gruppen ikke bør inneholde mer enn 20 personer per guide. Standardprisen for de vanlige språkpakkene starter på 500 CZK per time for hele gruppen. Ta gjerne kontakt for å vite mer om priser og tilbud.