Vi er veldig enkle å finne!

Gåturer – Møtepunkt (Gamlebytorget)

Møtepunktet for alle turene våre, bortsett fra øl- og spøkelsesturene) er på hjørnet av Paris Street (Pařížská) og Gamlebytorget. Det ligger rett overfor St. Nicholas-kirken og rett ved siden av det tsjekkiske turistkontoret. Hotellresepsjonen vil gi deg veibeskrivelsen hvis du spør dem.

Gamlebytorget er et av Prahas mest populære turistmål og ligger kun fem minutter til fots fra Staromestsa metrostasjon. Du vil finne guiden vår som venter på deg med en rød paraply med firmaets logo på. Du blir bedt om å være der minst 10 minutter før turen starter.

Identifiser guiden din

Reiselederen vil bære en rød paraply med selskapets navn og logo på.

Marianské-plassen

Marianské-plassen er bare møtepunktet for den andre delen av vår gratis spasertur.

Identifiser guiden din

Reiselederen vil bære en rød paraply med selskapets navn og logo på.

 

Når du skal ankomme

Vi anbefaler at du ankommer 10 minutter før vandreturen starter eller 15 minutter før båtens avgangstid.

 

Bestill tidlig

Turene våre er begrenset i kapasitet, så vi foreslår at du bestiller online tidlig for å sikre deg plass på turen. Dette gjelder spesielt for våre elvecruise, siden de har begrensede sitteplasser.

 

Taxi til og fra møtepunktet

Hvis du ønsker det, kan vi hente deg fra hotellet og slippe deg på møtepunktet, og returnere deg til hotellet eller reisemålet ditt etter at turen er over. Du kan bestille denne tjenesten, spesielt hvis hotellet du bor på ikke ligger i sentrum. For hver retning (til eller fra) tar vi CZK 300 for en gruppe på 1-4 personer og CZK 400 for 5-8 personer.

 

Båter – Avreisebrygge

Siden vi har forskjellige cruise (middag, lunsj og jazzbåtcruise), er det forskjellige møtepunkter. Når du har foretatt bestillingen, vil du motta en e-postbekreftelse med detaljert informasjon om avreisepunkt og tidspunkt.