Dette er personvernerklæringen til PRAGUE AIRPORT TRANSFERS, s.r.o.

Hovedkontor: Velvarská 1701/25, Dejvice, 160 00 Praha 6. Registreringsnummer: 27593622

Opphavsrettserklæring

Din bruk av innholdet levert av Prague Airport Transfers sro på denne nettsiden på www.prague-airport-transfers.co.uk ("nettstedet") er underlagt vilkårene i denne opphavsrettserklæringen.

Nettstedet Prague Airport Transfers sro eies av oss og er beskyttet av opphavsrett, databaserettigheter og andre immaterielle rettigheter. Du erkjenner at all opphavsrett, varemerker og alle andre immaterielle rettigheter (registrerte eller uregistrerte) som brukes til å tilby denne tjenesten, til enhver tid skal forbli eiendommen til oss selv, vårt datterselskap og tilknyttede selskaper eller lisensgivere.

Du skal ikke kopiere, tilpasse, utnytte eller på annen måte bruke informasjonen på Prague Airport Transfers sro-nettstedet på noen måte, bortsett fra nedlasting og midlertidig lagring av en eller flere av Prague Airport Transfers sro-nettsidene for å se på en personlig datamaskin eller terminal.

For å unngå tvil skal du ikke ha rett til å reprodusere, permanent lagre eller videresende innholdet på Prague Airport Transfers sro et nettsted uten vårt skriftlige samtykke.

Varemerke

Prague Airport Transfers® er et registrert varemerke for Prague Airport Transfers sro

Personvern

Bruk av dataene du gir oss, eller som samles inn ved å bruke nettsidene våre, er underlagt vår personvernerklæring. Ved å bruke siden(e) våre, samtykker du til slik behandling.

Personvernerklæring for www.prague-airport-transfers.co.uk

Prague Airport Transfers sro er forpliktet til å ivareta og bevare personvernet til våre besøkende. Denne personvernerklæringen forklarer hva som skjer med personopplysninger du gir oss eller samler inn fra deg mens du besøker siden vår. Vi oppdaterer disse retningslinjene fra tid til annen, så vennligst les disse retningslinjene regelmessig.

Informasjon vi samler inn

Ved drift og vedlikehold av nettstedet vårt kan vi samle inn og behandle følgende data om deg:

  1. Informasjon om din bruk av nettstedet vårt, inkludert detaljer om besøkene dine, for eksempel sidene du har sett og ressursene du har tilgang til. Slik informasjon inkluderer trafikkdata, lokasjonsdata og andre kommunikasjonsdata.
  2. Informasjon gitt frivillig av deg. For eksempel når du registrerer deg for informasjon eller foretar et kjøp.
  3. Informasjon som du gir når du kommuniserer med oss på noen måte.

Denne nettsiden bruker Google Adwords

Denne nettsiden bruker Google AdWords remarketingtjeneste for å annonsere på tredjeparts nettsteder (inkludert Google) til tidligere besøkende på nettstedet vårt. Det kan bety at vi annonserer til tidligere besøkende som ikke har fullført en oppgave på siden vår, for eksempel ved å bruke kontaktskjemaet for å spørre. Dette kan være i form av en annonse på Googles søkeresultatside eller et nettsted i Google Displaynettverk. Tredjepartsleverandører, inkludert Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på noens tidligere besøk på nettstedet www.prague-airport-transfers.co.uk . Alle data som samles inn vil selvfølgelig bli brukt i samsvar med våre egne personvernregler og Googles personvernregler.

Du kan angi preferanser for hvordan Google annonserer for deg ved å bruke Googles annonseinnstillinger -siden. Hvis du vil, kan du velge bort interessebasert annonsering helt ved hjelp av informasjonskapselinnstillinger eller permanent ved å bruke en nettleserplugin.

Bruk av informasjonskapsler

Informasjonskapsler gir informasjon om datamaskinen som brukes av en besøkende. Vi kan bruke informasjonskapsler der det er aktuelt for å samle informasjon om datamaskinen din for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet vårt.

Vi kan samle informasjon om din generelle internettbruk ved å bruke informasjonskapselen. Der de brukes, lastes disse informasjonskapslene ned til datamaskinen din og lagres på datamaskinens harddisk. Slik informasjon vil ikke identifisere deg personlig. Det er statistiske data. Disse statistiske dataene identifiserer ingen personopplysninger overhodet.

Du kan justere innstillingene på datamaskinen din for å avvise informasjonskapsler hvis du ønsker det. Dette kan enkelt gjøres ved å aktivere innstillingen avvis informasjonskapsler på datamaskinen din.

Våre annonsører kan også bruke informasjonskapsler, som vi ikke har kontroll over. Slike informasjonskapsler (hvis brukt) vil bli lastet ned når du klikker på annonser på nettstedet vårt.

Bruk av informasjonen din

Vi bruker informasjonen vi samler inn fra deg for å tilby tjenestene våre til deg. I tillegg til dette kan vi bruke informasjonen til ett eller flere av følgende formål:

  1. For å gi deg informasjon som du ber om fra oss knyttet til våre produkter eller tjenester.
  2. For å gi deg informasjon om andre produkter som kan være av interesse for deg. Slik tilleggsinformasjon vil kun bli gitt der du har samtykket til å motta slik informasjon.
  3. For å informere deg om eventuelle endringer på vår nettside, tjenester eller varer og produkter.

Hvis du tidligere har kjøpt varer eller tjenester fra oss, kan vi gi deg detaljer om lignende varer eller tjenester, eller andre varer og tjenester, som du kan være interessert i.

Der ditt samtykke er gitt på forhånd, kan vi tillate utvalgte tredjeparter å bruke dataene dine for å gjøre dem i stand til å gi deg informasjon om ikke-relaterte varer og tjenester som vi tror kan interessere deg. Der slikt samtykke er gitt, kan det trekkes tilbake av deg når som helst.

Lagring av dine personlige data

Å drive nettstedet vårt kan bli nødvendig for å overføre data som vi samler inn fra deg til steder utenfor EU for behandling og lagring. Ved å gi dine personopplysninger til oss, godtar du denne overføringen, lagringen eller behandlingen. Vi gjør vårt ytterste for å sikre at alle rimelige skritt blir tatt for å sikre at dataene dine blir behandlet på en sikker måte.

Dessverre er sending av informasjon via internett ikke helt sikker, og noen ganger kan slik informasjon bli fanget opp. Vi kan ikke garantere sikkerheten til dataene du velger å sende oss elektronisk. Å sende slik informasjon er helt på egen risiko.

Avsløre informasjonen din

Vi vil ikke avsløre din personlige informasjon til noen annen part enn i samsvar med denne personvernerklæringen og under omstendighetene beskrevet nedenfor:

  1. I tilfelle vi selger noen eller hele virksomheten vår til kjøperen.
  2. Der vi er lovpålagt ved lov å avsløre din personlige informasjon.
  3. For ytterligere svindelbeskyttelse og redusere risikoen for svindel.

Tredjepartskoblinger

Noen ganger inkluderer vi lenker til tredjeparter på denne nettsiden. Der vi oppgir en lenke, betyr det ikke at vi støtter eller godkjenner nettstedets retningslinjer for besøkendes personvern. Du bør lese personvernreglene deres før du sender dem noen personlige data.

Tilgang til informasjon

I samsvar med Data Protection Act 1998 har du rett til å få tilgang til all informasjon vi har knyttet til deg. Vær oppmerksom på at vi forbeholder oss retten til å kreve et gebyr for å dekke kostnader som påløper oss ved å gi deg informasjonen.

Kontakt oss

Ikke nøl med å kontakte oss angående spørsmål knyttet til denne personvernerklæringen på [email protected] .