Bestilling online er enkelt og raskt

Hvis du ankommer eller drar innen den neste timen, vennligst ring oss. Ellers kan du fylle ut bestillingsskjemaet.

  • Vår raske og enkle online bestilling gjør din reservasjon av flyplasstransport i Praha enklere og mer effektiv.
  • Du kan også reservere en overføringstjeneste via telefon, selv om det er en mindre anbefalt og mindre populær metode.
  • Betaling er enkelt da vi aksepterer både kontanter og kredittkort med pengene-tilbake-garanti.
  • Reservasjonen din vil bli bekreftet umiddelbart når du har fullført utfyllingen av bestillingsskjemaet – du trenger ikke skrive ut bekreftelsen.

Les videre for å få mer informasjon om hvordan systemet vårt fungerer.

Fordeler med å bestille på forhånd

  • Våre flyplasstransporter vil forsikre deg om at en profesjonell sjåfør iført en formell dress venter på deg ved ankomst til Praha flyplass, henter deg og tar deg til bestemmelsesstedet i en ny, luftkondisjonert mellom- eller high-end bil.
  • Du trenger ikke bekymre deg for at bilen skal lukte eller at den ikke blir ren fordi bilene våre alltid er rene og røykfrie.
  • Du trenger ikke å se på taksameteret og bekymre deg for at kostnadene ved å vente i en trafikkork vil bli en ubehagelig overraskelse når reiseregningen presenteres. Faste priser garanterer pris ikke avhengig av trafikk, rutelengde på grunn av omveier, og så videre.

Du trenger ikke bekymre deg

  • Du trenger ikke bekymre deg for at den bestilte taxien ikke kommer frem i tide i tilfelle flyet ditt lander tidligere eller er forsinket. Du trenger heller ikke bekymre deg for at sjåføren slår på taksameteret umiddelbart etter at flyet har landet. Vi venter på deg uansett om du ankommer før eller senere enn forventet. Vi sjekker flystatusen din på nettet og vet nøyaktig når du lander.
  • Hos oss vil du kanskje ikke føle deg ukomfortabel med å bruke tid på å diskutere mens du kjører, noe som kan irritere deg. Sjåførene våre er profesjonelt opplært til å være vennlige og hjelpsomme til enhver tid.
  • Du har disse alternativene. Valget er ditt. Hvis vi ikke oppfyller dine høye forventninger, garanterer vi gratis transport eller kompensasjon i henhold til våre transportregler.

Din tilfredshet er vår bekymring

Her er noen attester om tjenesten vår fra fornøyde kunder.
Du kan lese vanlige spørsmål og svar på FAQ-siden ,
eller du kontakter oss direkte angående spørsmål – vi er alltid her for å hjelpe!

Tom Scott


Hei, jeg ville bare berømme sjåføren min som var effektiv, veldig høflig, kunnskapsrik og vennlig -- og snakket selvfølgelig upåklagelig engelsk! Han gjorde turen min til Praha sentrum veldig hyggelig etter en hard dag. Tusen takk og takk ham; Jeg beklager at jeg ikke husker navnet hans.

Nigel Uzzell


Jeg ville bare sende deg et notat for å si hvor fantastisk tjenesten din har vært. Vi ble så forsinket søndag 22. februar på grunn av mannskapsproblemer og deretter tekniske problemer at jeg fortvilet over å komme til Praha. Jeg brukte hjelpelinjenummeret på e-posten og damen jeg snakket med var tydelig og informativ, og når vi hadde en ny tid, bekreftet hun at Hummeren ville være der til tross for forsinkelsen. Dette var en spesiell godbit for bursdagen min som jeg hadde arrangert for gjestene mine som besøkte Praha for første gang, og for å komme til flyplassen etter skuffelsen over forsinkelsene for å finne Hummeren der for dem, fikk ferien en flott start . Sjåføren din var også utmerket og slapp vinduene til nøyaktig rett tid for å gi dem en magisk utsikt over byen. For en måte å komme frem på. Videre på avreisedagen, da vi måtte endre antall avganger på grunn av andres forveksling, ordnet brukerstøtten din ut med et ekstra kjøretøy raskt og effektivt. Jeg må si at tjenesten din var utmerket, og jeg vil definitivt anbefale deg til hvem som helst og vil utvilsomt bruke deg igjen. Tusen takk for all hjelp.

Jackie O'Dowd


hei!

Ville bare takke deg for en strålende service, veldig profesjonell og pålitelig, noe som betydde at vi kunne slappe av og nyte langhelgen vår. Takk igjen.

Besøkte Praha - 27. februar 2015 til 2. mars 2015.

Karen Copley


Hei, vi brukte tjenestene dine 14. desember 2014. Jeg har nettopp anbefalt tjenestene dine på det sterkeste som utmerket på reiserådgiver, vær så snill å ikke la standardene falle fortsett å gi utmerket service og fremtiden din vil være trygg.

vicki webster


Hei

Jeg ville bare sende en e-post for å si at jeg har vært svært begeistret for tjenestene jeg har mottatt.

En spesiell takk til reiseleder Ross for gratisturen fra søndag. Hans kunnskap, ekspertise og entusiasme var rett og slett fantastisk, og jeg ville ha sluttet med glede betalt for den turen på grunn av ham. Været var litt mot ham, men det la ikke noen demper på turen, og han gjorde alt for å sørge for at vi stoppet undercover slik at vi kunne være i ly for de rare bitene av regn (han ga til og med paraplyen sin til en av gjestene i gruppen!) Jeg håper han, og sjefene hans, skjønner hvor flink han er i jobben sin.

For en gratis omvisning ble jeg overrasket. Jeg reiser mye, og dette var den desidert mest omfattende og kundeledede turen jeg har vært på. Vennligst send min takk til Ross og jeg håper at han på en eller annen måte blir gratulert for den flotte jobben han gjør!!

Takk, Vicki

Elizabeth Madsen


Jeg vil gjerne takke deg så mye for den fantastiske servicen vi fikk da vi besøkte Praha for en uke siden:-))alle sjåførene våre var veloppdragne, profesjonelle og veldig hjelpsomme:-))vi vil absolutt anbefale firmaet ditt til våre venner og familie:-))) Takk fra bunnen av våre hjerter for at du gjorde vårt besøk i Praha til et fantastisk og minneverdig besøk. Jeg må si at vi alle var imponert over sjåførene dine:-)))))) takk igjen og vi vil garantert komme tilbake til Praha og bruke tjenestene dine igjen:-)))))

Kim Teague


Bare en rask e-post for å komplimentere deg for tjenesten din. Til tiden, med vennlig og effektivt personale som gir utmerket valuta for pengene. Jeg vil lett anbefale deg til alle som besøker byen. Mange takk.

 

Ian McLaren, Edinburgh


Kjære Steven, Bare en replikk for å si at jeg var veldig imponert over overføringstjenesten din. Utmerket komfort, raske og effektive sjåfører, men... den lille guideboken din var bare FANTASTISK å bla gjennom over en cocktail og middag...

O'Sullivan


Nettopp reist fra hotellet til flyplassen. Takk for 2 veldig enkle reiser. Hyggelig sjåfør, raske svar på e-postforespørsler. Jeg vil gjerne anbefale tjenesten din. Mange takk

Kevin Fletcher-Biles


Bestilte på nett fra Storbritannia et par dager før avreise. Enkelt bestillingssystem, rask bekreftelse og ingen forhåndsbetaling kreves, betalte bare sjåføren ved ankomst til hotellet. Klare nøyaktige priser (omtrent £16 per bil) som var en enorm Skoda Superb-stasjon som gjerne hadde plass til 4 passasjerer og bagasje, engelsktalende sjåfør møter deg ved ankomster og hjelper til med bagasjen. Effektiv transport rett til hotellet uten å mase med lokal offentlig transport eller de overprisede offentlige drosjene. Det beste var å få utdelt en kupong for å bli med på en gratis spasertur i byen fra Gamlebytorget. Dette viste seg å være en 5-timers spasertur med de fleste av de fremtredende severdighetene i byen, inkludert en fottur opp til slottet med en engelsktalende student; verdt taxiprisen alene. Vi ble så imponert at vi bestilte tur/retur til flyplassen med dette selskapet uten å nøle i det hele tatt.

Catherine Hancock-Peat


God kveld,

Jeg ville bare si takk for den utmerkede servicen vi fikk fra firmaet ditt da vi besøkte Praha. Begge sjåførene var godt presentert, veldig høflige, hjelpsomme og punktlige, og bilene var rene og komfortable.

Vi var veldig imponert over den profesjonelle servicen og vil definitivt bestille hos deg igjen. Jeg vil anbefale firmaet ditt til venner og familie hvis de besøker Praha.

Tusen takk.

Emma Luing and family


Jeg ønsket å skrive til deg for å takke deg for den enestående servicen vi mottok på vår nylige ferie til Karlovy Vary. Sjåførene dine er alle svært flytende i engelsk og får kunden til å føle seg vel og komfortabel, glade i å snakke, men aldri kreve en samtale. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med tjenesten vi fikk, spesielt den herlige sjåføren som tok oss fra flyplassen til Grand hotel Pupp og hentet oss - vi var takknemlige for hans omgjengelige natur, og at han gjerne stoppet for oss på reisen var en stund. Vi satte pris på at han var en veldig forsiktig sjåfør siden været var ganske isete, og at han satte vår sikkerhet først. Jeg er glad for at du siterer meg på noen måte, og vil anbefale deg på det sterkeste både på reiserådgiver og til alle vi kjenner som reiser til Praha. Vi ser frem til å bestille hos deg igjen i desember 2015.

C. J. Andrews


Nettopp tilbake fra Praha og vi brukte tjenestene dine til og fra flyplassen og en kveldstur i elven.

Alt opplegg var førsteklasses....timing, trivelige sjåfører og kontakt fra kontoret....sms og mail mm.

Godt gjort og takk.

Finner ikke min referanse, men det spiller ingen rolle, bare god service fra deg


Hei, ville bare fortelle deg at Grand Walk var veldig bra. Hun var veldig fantastisk og veldig morsom. Vil du kunne gi min takk videre til Marta. Marylyn R.


God kveld. Vi har nettopp kommet hjem fra Praha og vil gjerne benytte anledningen til å uttrykke hvor mye vi likte vår Superior-tur med Petra. Liz E.