Leter du etter en utflukt eller dagstur under ditt opphold i Praha? Se ikke lenger!

Vanlige spørsmål - Ekskursjoner

Delte utflukter

Som vanlige utflukter, holdes disse til faste tidsplaner og er derfor ikke like fleksible som private utflukter. Minibussen du skal reise med vil deles av andre som deltar på de felles utfluktene.

Våre vanlige turpriser belastes per person og inkluderer følgende:

  • Henting fra hotellet ditt
  • Inngangsavgifter for attraksjoner
  • Lunsj (på utvalgte turer)
  • Kvalifisert reiseleder med tilstrekkelig kunnskap om historien og bakgrunnen til de besøkte stedene

Merk: Hvis du reiser med en gruppe på mer enn 12 personer og bestiller en delt utflukt, vil vi (i de fleste tilfeller) arrangere et kjøretøy kun for din gruppe.


Fordeler:

  • Billigere enn private utflukter
  • Flott mulighet til å møte nye mennesker, spesielt hvis du reiser alene

Ulemper:

  • Strengt fast dato og klokkeslett
  • Begrenset tid for å utforske de besøkte stedene

Fleksible private utflukter

De private utfluktene vi tilbyr er 100 % fleksible og kan tilpasses, og du kan til og med velge ruten du vil ta og severdighetene du vil se underveis. Dessuten kan du velge tidspunktet for turen for å passe din bekvemmelighet, og tiden du vil bruke på hvert sted du besøker! (Turprisene vil bli justert i henhold til forkortelsen eller forlengelsen av tiden brukt på hvert nettsted.)

Alle våre private turer kommer med følgende fordeler:

  • Et standardkjøretøy: Vi tilbyr en sedan for grupper på opptil fire personer og enten en minibuss eller en buss for større grupper. Prisene inkluderer venteavgift på reisemålet og transport tilbake til hotellet. Prisen inkluderer ikke ekstra kjøring rundt i området etter ankomst til ønsket reisemål. Pauser på bad og forfriskningsstopp er inkludert i prisen.
  • Engelsktalende sjåfør: Du vil få den grunnleggende informasjonen du trenger å vite om stedene du vil besøke fra våre engelsktalende sjåfører. Du kan bruke de mange gratis brosjyrene og kartene som er tilgjengelige på turistinformasjonssentrene for ytterligere informasjon du måtte ønske å vite.

Valgfri reiseleder: Reiseledere er ikke inkludert i private turer og utflukter, men vi kan ordne med en reiseleder som følger deg på utflukten din hvis du trenger en – mot en ekstra kostnad. Gi oss beskjed når du bestiller, så tar vi oss av resten. Reiselederen kan opplyse deg om dine valgte reisemål på flere språk, som tysk, spansk, russisk, portugisisk, italiensk og fransk. Guidene vil telles mot antall personer i gruppen din. For eksempel, hvis du har totalt fire personer i gruppen din, vil prisen med reiseleder telles som en utflukt på fem personer. Prisene for våre private utflukter bestemmes per kjøretøy og ikke av størrelsen på gruppen din. Dette betyr at hvis du reiser med en gruppe på 1-4 personer, må du betale prisen for en sedan, og for en gruppe på 5-8 personer vil du bli belastet prisen for en minivan. Med andre ord betyr det at jo flere personer du har i gruppen din, jo mindre må du betale per person.

Vi har lært så mye på denne turen til Karlovy Vary. Takk for organisasjonen din og den enorme kunnskapen du har delt med oss. Sjåføren vår Peter var bedre enn en profesjonell reiseleder. Linda M., Manchester
Ekskursjonen din var akkurat det jeg lette etter. Sjåføren vår var utmerket, og informasjons-DVD som vi så på vei til Kutna Hora gjorde turen vår enda bedre. Stor verdi også, sterkt anbefalt. Tonny S.
Det er min glede å uttrykke min fulle tilfredshet med den fantastiske turen til Karlstejn. Kort flukt fra den travle byen ... Vennligst send min takk til Martin, sjåføren din. Izzak
Hei! Vi deltok på denne turen i dag, og jeg ville bare skrive og si hvor mye jeg og min mor likte det! Guiden vår var fantastisk og så kunnskapsrik. Kan du fortelle meg navnet hennes? Jeg la ikke et tips med henne, men skulle ønske jeg hadde gjort det. Vil du være i stand til å videreformidle takkemeldingen min. Helen Whitby, Storbritannia