Daglig på engelsk i en liten gruppe ledet av profesjonelle lisensierte guider som sørger for at du blir underholdt

Vi er stolte av å tilby deg vandreturer ledet av profesjonelle guider som innehar den anerkjente "Prahas offisielle guide"-lisens. Vårt mål er å vise deg Praha på den mest praktiske måten i en liten gruppe, hvor du kan oppleve den virkelige atmosfæren i vår gamle by. Vi vil sørge for at du har det bra med guiden din og at du vil bli underholdt! Takk for omtanken, og nyt turene!

 • Tom Scott

  Hei, jeg ville bare berømme sjåføren min som var effektiv, veldig høflig, kunnskapsrik og vennlig -- og snakket selvfølgelig upåklagelig engelsk! Han gjorde turen min til Praha sentrum veldig hyggelig etter en hard dag. Tusen takk og takk ham; Jeg beklager at jeg ikke husker navnet hans.

  Tom Scott
 • Nigel Uzzell

  Jeg ville bare sende deg et notat for å si hvor fantastisk tjenesten din har vært. Vi ble så forsinket søndag 22. februar på grunn av mannskapsproblemer og deretter tekniske problemer at jeg fortvilet over å komme til Praha. Jeg brukte hjelpelinjenummeret på e-posten og damen jeg snakket med var tydelig og informativ, og når vi hadde en ny tid, bekreftet hun at Hummeren ville være der til tross for forsinkelsen. Dette var en spesiell godbit for bursdagen min som jeg hadde arrangert for gjestene mine som besøkte Praha for første gang, og for å komme til flyplassen etter skuffelsen over forsinkelsene for å finne Hummeren der for dem, fikk ferien en flott start . Sjåføren din var også utmerket og slapp vinduene til nøyaktig rett tid for å gi dem en magisk utsikt over byen. For en måte å komme frem på. Videre på avreisedagen, da vi måtte endre antall avganger på grunn av andres forveksling, ordnet brukerstøtten din ut med et ekstra kjøretøy raskt og effektivt. Jeg må si at tjenesten din var utmerket, og jeg vil definitivt anbefale deg til hvem som helst og vil utvilsomt bruke deg igjen. Tusen takk for all hjelp.

  Nigel Uzzell
 • Jackie O'Dowd

  hei!

  Ville bare takke deg for en strålende service, veldig profesjonell og pålitelig, noe som betydde at vi kunne slappe av og nyte langhelgen vår. Takk igjen.

  Besøkte Praha - 27. februar 2015 til 2. mars 2015.

  Jackie O'Dowd
 • Karen Copley

  Hei, vi brukte tjenestene dine 14. desember 2014. Jeg har nettopp anbefalt tjenestene dine på det sterkeste som utmerket på reiserådgiver, vær så snill å ikke la standardene falle fortsett å gi utmerket service og fremtiden din vil være trygg.

  Karen Copley
 • vicki webster

  Hei

  Jeg ville bare sende en e-post for å si at jeg har vært svært begeistret for tjenestene jeg har mottatt.

  En spesiell takk til reiseleder Ross for gratisturen fra søndag. Hans kunnskap, ekspertise og entusiasme var rett og slett fantastisk, og jeg ville ha sluttet med glede betalt for den turen på grunn av ham. Været var litt mot ham, men det la ikke noen demper på turen, og han gjorde alt for å sørge for at vi stoppet undercover slik at vi kunne være i ly for de rare bitene av regn (han ga til og med paraplyen sin til en av gjestene i gruppen!) Jeg håper han, og sjefene hans, skjønner hvor flink han er i jobben sin.

  For en gratis omvisning ble jeg overrasket. Jeg reiser mye, og dette var den desidert mest omfattende og kundeledede turen jeg har vært på. Vennligst send min takk til Ross og jeg håper at han på en eller annen måte blir gratulert for den flotte jobben han gjør!!

  Takk, Vicki

  vicki webster
 • Elizabeth Madsen

  Jeg vil gjerne takke deg så mye for den fantastiske servicen vi fikk da vi besøkte Praha for en uke siden:-))alle sjåførene våre var veloppdragne, profesjonelle og veldig hjelpsomme:-))vi vil absolutt anbefale firmaet ditt til våre venner og familie:-))) Takk fra bunnen av våre hjerter for at du gjorde vårt besøk i Praha til et fantastisk og minneverdig besøk. Jeg må si at vi alle var imponert over sjåførene dine:-)))))) takk igjen og vi vil garantert komme tilbake til Praha og bruke tjenestene dine igjen:-)))))

  Elizabeth Madsen
 • Kim Teague

  Bare en rask e-post for å komplimentere deg for tjenesten din. Til tiden, med vennlig og effektivt personale som gir utmerket valuta for pengene. Jeg vil lett anbefale deg til alle som besøker byen. Mange takk.

   

  Kim Teague
 • Ian McLaren, Edinburgh

  Kjære Steven, Bare en replikk for å si at jeg var veldig imponert over overføringstjenesten din. Utmerket komfort, raske og effektive sjåfører, men... den lille guideboken din var bare FANTASTISK å bla gjennom over en cocktail og middag...

  Ian McLaren, Edinburgh
 • O'Sullivan

  Nettopp reist fra hotellet til flyplassen. Takk for 2 veldig enkle reiser. Hyggelig sjåfør, raske svar på e-postforespørsler. Jeg vil gjerne anbefale tjenesten din. Mange takk

  O'Sullivan
 • Kevin Fletcher-Biles

  Bestilte på nett fra Storbritannia et par dager før avreise. Enkelt bestillingssystem, rask bekreftelse og ingen forhåndsbetaling kreves, betalte bare sjåføren ved ankomst til hotellet. Klare nøyaktige priser (omtrent £16 per bil) som var en enorm Skoda Superb-stasjon som gjerne hadde plass til 4 passasjerer og bagasje, engelsktalende sjåfør møter deg ved ankomster og hjelper til med bagasjen. Effektiv transport rett til hotellet uten å mase med lokal offentlig transport eller de overprisede offentlige drosjene. Det beste var å få utdelt en kupong for å bli med på en gratis spasertur i byen fra Gamlebytorget. Dette viste seg å være en 5-timers spasertur med de fleste av de fremtredende severdighetene i byen, inkludert en fottur opp til slottet med en engelsktalende student; verdt taxiprisen alene. Vi ble så imponert at vi bestilte tur/retur til flyplassen med dette selskapet uten å nøle i det hele tatt.

  Kevin Fletcher-Biles
 • Catherine Hancock-Peat

  God kveld,

  Jeg ville bare si takk for den utmerkede servicen vi fikk fra firmaet ditt da vi besøkte Praha. Begge sjåførene var godt presentert, veldig høflige, hjelpsomme og punktlige, og bilene var rene og komfortable.

  Vi var veldig imponert over den profesjonelle servicen og vil definitivt bestille hos deg igjen. Jeg vil anbefale firmaet ditt til venner og familie hvis de besøker Praha.

  Tusen takk.

  Catherine Hancock-Peat
 • Emma Luing and family

  Jeg ønsket å skrive til deg for å takke deg for den enestående servicen vi mottok på vår nylige ferie til Karlovy Vary. Sjåførene dine er alle svært flytende i engelsk og får kunden til å føle seg vel og komfortabel, glade i å snakke, men aldri kreve en samtale. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med tjenesten vi fikk, spesielt den herlige sjåføren som tok oss fra flyplassen til Grand hotel Pupp og hentet oss - vi var takknemlige for hans omgjengelige natur, og at han gjerne stoppet for oss på reisen var en stund. Vi satte pris på at han var en veldig forsiktig sjåfør siden været var ganske isete, og at han satte vår sikkerhet først. Jeg er glad for at du siterer meg på noen måte, og vil anbefale deg på det sterkeste både på reiserådgiver og til alle vi kjenner som reiser til Praha. Vi ser frem til å bestille hos deg igjen i desember 2015.

  Emma Luing and family
 • C. J. Andrews

  Nettopp tilbake fra Praha og vi brukte tjenestene dine til og fra flyplassen og en kveldstur i elven.

  Alt opplegg var førsteklasses....timing, trivelige sjåfører og kontakt fra kontoret....sms og mail mm.

  Godt gjort og takk.

  Finner ikke min referanse, men det spiller ingen rolle, bare god service fra deg

  C. J. Andrews
 • Hei, ville bare fortelle deg at Grand Walk var veldig bra. Hun var veldig fantastisk og veldig morsom. Vil du kunne gi min takk videre til Marta. Marylyn R.

 • God kveld. Vi har nettopp kommet hjem fra Praha og vil gjerne benytte anledningen til å uttrykke hvor mye vi likte vår Superior-tur med Petra. Liz E.