choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  Praha Flyplass Taxi Prague Airport Transfers - Flyplass taxi
INDEX | PRAHA FLYPLASS | PRAHA GUIDE | OM PRAHAS DROSJESJÅFØRER | BESTILLINGSVILKÅR | TA KONTAKT MED OSS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Reserver TAXI fra flyplassen i Praha
menu Transfertjeneste reservasjon fra / til jernbanestasjon
menu Vognpark
menu Våre sjåfører
menu Anbefalinger
menu Sikkerhet
menu Drosjepriser fra flyplassen
menu Spørsmål og svar
menu Luksuriøse limousiner
menu Fleksibel persontransport
menu Drosje i Praha
menu Fotturer i Praha
menu Ekskursjoner
menu Transport fra flyplassen til andre byer
menu Spesiell assistance

Er bedre å vente 5 minutter og reservere
transfertjenesten fra Flyplass Praha, enn å bli frastjålet av en uærlig drosjesjofør eller å finne ut at bil eller drosjesjoførens språklig kommunikasjon er ikke tilsvarende dine (deres) forventninger.
Er denne tjenesten vår billigere enn vanlig drosje?
Våre priser er en god del billigere enn drosjer, men hvis De er uheldig med en unfair sjåfør fra andre transportfirmaer, så blir vår service i endeffekt to eller tre ganger billigere enn deres.
Heldøgn (24 transport) transport fra flyplassen i Praha yter vi 7 dager i uken – enkel, men
effektiv måte å ferdes mellom flyplassen og sentrum i Praha. Våre medarbeidere snakker godt engelsk og er godt kjent med forhold i Praha.
Info
Skal du ta drosje i Praha bør du være litt forsiktig, siden mange av drosjesjåførene liker å lure lettlurte turister. Bestill taxi fra hotell-resepsjonen, eller bestill selv fra et byrå med godt rykte, som Prague Airport Transfers. Taxisjårørene i Praha er notorisk når det gjelder å skru drosjeregningen i været. Avtal pris på fohånd, og på flyplassen gå til den offisielle taxiskranken.

Vilkår og Betingelser
Prague Airport Transfers

Hvor effektivitet, pålitelighet og god service er standard.

Kunden som bruker tjenestene til vårt selskap, PRAGUE AIRPORT TRANSFERS, Inc. som er lokalisert i Komornická 1982/7, Praha, Postnummer 160 00, ID –nr.:27593622, aksepterer disse vilkårene, og ved å signere eller fylle ut bestillingen eller kontrakten, eller gjør en reservasjon, erklærer uttrykkelig samtykke til disse vilkårene og betingelsene som bestillingen eller kontrakten refererer til. Kunden som ikke er enig med disse vilkårene skal ikke ha rett til å innelevere eller signere noe kontraktsmessig dokument med selskapet.

Grunnleggende Kontraktvilkår

Selskapet - en transportør eller en formidler av transport PRAGUE AIRPORT TRANSFERS, Inc. som er lokalisert i Komornická 1982/7, Praha, Postnummer 160 00, ID –nr.: 27593622, tilbyr transport under disse vilkårene

Kunden - en person eller et selskap som bruker tjenestene til selskapet på grunnlag av bestillingen eller kontrakten

Tjenesten/Transporten - Transport eller transportmekling for Kunden, forutsatt eller formidlet av Selskapet

Ulike Måter å Bestille på

Alle tjenester leveres i form av forhåndsbestillinger, likevel, hvis du trenger et kjøretøy umiddelbart, er vi vanligvis i stand til å kunne tilby en bil innen 15 minutter. Bestillinger kan gjøres online via vår nettside, hvor kontoen blir automatisk opprettet, deretter via e-post eller per telefon.

Kundens Ansvar

Kunden er under transport forpliktet til å oppføre seg i henhold til førerens instruksjoner og følge transportsikkerhetsforskriftene. Kunden erkjenner at han har blitt informert om alle forholdene, inkludert sikkerhetsforskrifter, før transport. Kunden forplikter seg også til å ikke på noen måte skade transportørens fasiliteter og å opprettholde ryddighet av kjøretøyet. Hvis brudd disse forpliktelsene foreligger, er Kunden inneforstått med ansvaret for de skader som er forårsaket av hans/hennes handlinger til Selskapet eller den bestilte transportøren.
Kunden plikter også å møte opp til transporten innen avtalt tid med mindre objektiv virkelighet hindrer ham/henne fra ombordstigning av transporten i tide, for eksempel for de grunner som er nevnt ovenfor.

Gyldighet for Vilkår og Betingelser

Disse vilkårene gjelder for en ubestemt periode etter 1.juni 2013. Ved endringer i disse vilkårene, som er reservert for selskapet, anses Kunden å være bundet av vilkårene i den versjonen som gjelder på det tidspunktet avtalen ble inngått, eller gyldig kjennelse ble sendt eller plassert.


lover følgende:

Med våre generøse vilkår, vil du bli kompensert for transport til flyplassen eller andre tjenester du bestiller hos oss ​​i tilfelle uforutsette omstendigheter inntreffer. Ingenting er viktigere for oss enn å behandle våre kunder på en god måte. Vi garanterer deg pengene tilbake hvis du har en gyldig grunn til ikke å være fornøyd med vår service. Selv om du ikke har betalt på forhånd for din transporttjeneste fra oss, kan du fortsatt ha rett til erstatning.

Vårt Løfte
Hvis vi ikke klarer å hente deg til avtalt tid på grunn av uforutsette omstendigheter som er utenfor vår kontroll, vil vi kompensere for det inntrufne, i henhold til egne vilkår og bestemmelser.

Betaling
Kontant Betaling
Når du betaler for transporten din eller andre tjenester med kontanter, godtar vi sjekkiske kroner (CZK) og alle andre kjente valutaer, som kan velges under bestillingsprosessen, for eksempel britiske pund (GBP), Euro (EUR), amerikanske dollar m.fl. Betaling i kontanter i utenlandsk valuta er basert på dagens valutakurs av tsjekkiske kroner på dagen for transporten, ikke kursen som var gjeldende på tidspunktet for bestillingen.
Betaling med Kort
Hvis du betaler med debet-eller kredittkort på nettet eller direkte til sjåføren, belaster vi kortet ditt i din foretrukne valuta, for eksempel i CZK, EUR, GBP eller USD. Hvis du bruker PayPal for online betaling, tilkommer det en 4% tilleggsavgift. Hvis du betaler med kredittkort eller debetkort på forhånd på nettet, vil sjåføren bli informert om dette så det ikke er noe mer for deg å gjøre.
Betaling med Bankoverføring
Betaling med faktura (via bankoverføring) er bare mulig på forespørsel. Når en faktura er utstedt, må betaling være mottatt innen tidspunktet for transporten, med mindre vi er blitt enige om noe annet. Faktura kan kun utstedes i CZK, EUR, USD eller GBP valuta. Minimum faktureringsbeløp er 200 EUR, ellers tilkommer det et behandlingsgebyr på 10 EURO.

Kvitteringer
For betaling direkte til sjåføren, vil han utstede en kvittering, men for elektroniske betalinger, er kvitteringer utstedt i PDF-format og sendes per e-post.

Når du skal Betale for En Returreise
For reservasjoner med en retur eller med flere turer, kan du velge å betale hele beløpet på en gang, eller å betale for hver tur separat. Uansett vil sjåføren gi deg et betalingbekreftelse-bilag med det nøyaktig betalte beløpet. Når du har betalt for begge turene, viser du kupongen til sjåføren på returen i stedet for kontanter.

Betaling av Depositum
For reservasjoner, der stedet for henting er utenfor Praha, for utvalgte VIP limousiner, utvalgte utflukter, turer og bestillinger for større grupper hvor buss er nødvendig, kan det forekomme at vi krever et depositum (minst 30% depositum må betales 24 timer i forveien av tiden for henting). Hvis dette er tilfelle, vil vi informere deg når du bekrefter bestillingen.

Ventegebyr
Hvis flyet eller toget ditt er forsinket, vil du ikke bli belastet med noen ventegebyr. For henting på flyplassen venter sjåføren vår inntil 60 minutter fra den faktiske ankomsttiden, etter det prøver vi å kontakte deg. Hvis du er for sent ute for hentingen din, vil sjåføren vente i opptil 15 minutter gratis, deretter vil vi forsøke å kontakte deg angående et eventuelt ventegebyr utover denne tiden. Hvis reisen din består av flere stopp (for eksempel hvis du ønsker å reise til ett sted hvor vi venter på deg før vi tar deg et annet sted), vil vi kreve et ventegebyr (avgiftene for dette er oppført på våre nettsider).

Endringer og Avbestilling
-           Ordinær Transport, Skyttelbuss, Tursistbuss
Hvis du av en eller annen grunn ønsker å endre eller avbestille reservasjonen din, kan du gjøre det på kundesiden på vår nettside, sende oss ​​en e-post eller ringe oss før du drar - eller minst to timer før din ankomst i Praha. Hvis du allerede har betalt for reisen, vil vi gi deg en full refusjon. Hvis flyselskapet kansellerer eller endrer flyreisen din, vennligst gi oss beskjed.
-           Hvis henting er utenfor Praha
Endringer og avbestillinger av transport hvor utgangspunktet ikke er i Praha er underlagt andre avbestillingsregler. Avbestillingen må gjøres minst 24 timer før den planlagte reisen, ellers vil vi belaste deg med et 100% avbestillingsgebyr.
-           Limousiner
Endringer og avbestillinger av luksus limousiner (som f.eks. Lincoln, Hummer og Mercedes S-klasse biler) er underlagt andre avbestillingsvilkår enn våre faste Praha transporttjenester.  Avbestilling av reservasjonen må gjøres minst 24 timer før den planlagte reisen, hvis utover dette vil vi vil kreve et 100% avbestillingsgebyr.
-           Turer og Utflukter
Vi forstår at værforholdene er viktig for å fatte beslutninger om hvorvidt å delta på spesielle turer eller utflukter. Avbestilling må gjøres minst to timer før den planlagte turen, ellers vil vi belaste deg med et 100% avbestillingsgebyr.

Tilbakebetalinger og Kompensasjoner
Hvis du har avbestilt din forhåndsbetalte tjeneste på nettet og du er kvalifisert for tilbakebetaling, vil refusjon automatisk bli utført i løpet av få dager tilbake til kortet som ble brukt for betalingen. Ellers må alle refusjoner og erstatningskrav gjøres skriftlig eller via e-post innen 30 dager. Utover denne perioden har du ikke rett til refusjon/kompensasjon, men vi vil likevel undersøke klagen din. Dette påvirker ikke dine lovbestemte rettigheter. Erstatningen er begrenset til det høyeste beløpet av den totale kostnaden for transporten.

Klager
I den usannsynlige situasjonen av hvilket som helst problem, kan du følge denne klageordningen. For å være berettiget til kompensasjonskravet ditt, må du ta kontakt med oss ​​umiddelbart hvis du ikke finner sjåføren din eller har et annet problem med vår gitte tjeneste. Hvis problemet ikke blir løst umiddelbart over telefon, vennligst inkluder alle detaljene i klagen din.

Flytaxi - Prag Airport Transfers

4 timers tur rundt Praha helt gratis for deg og hele din gruppe

UK & Czech Based transport selskap
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Om Oss.
Selskapet vårt har foretatt transfer innen Tsjekkia og fra flyplassen i flere år. Med noen få ord tilbyr vi en pålitelig og komfortabel transport for faste priser. Vi samarbeider med flere flyselskaper, hoteller i Praha og reisebyråer spesielt i Storbritannia.
Både reservering og betaling er lettvint.
Hvis De ønsker bestille transport fra flyplassen bare fyll ut formular eller ring til oss. Betaling kan skje etter ankomsten kontant eller online kredittkort (på forhånd) gjennom tjenesten Paypal.
Våre biler garanterer en høyst bekvemt, trygg og billig transport fra eller til flyplassen i Praha.
Dermed faller av lang venting i køer på dyr drosjetransport eller leting etter andre transportmidler med hender fulle av bagasjer.
Info
HER FÅR DU HØRE TRISTE HISTORIER OM TAXITJENESTER I PRAHA Vær oppmerksom og forsiktig – la deg ikke bli utsatt for tyver.
Erfarne taxisjåfører snakker engelsk.
Vi samarbeider med erfarne sjåfører som snakker engelsk og som er godt lokalkjent i hele byen og omegn.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o. | Transfer Gratis | Busstransport | Kongress Transport | Sitemap
PRAHA LEILIGHETER - PRAGUE GUIDE - PRAHA BILUTLEIE - TAKSI I PRAHA - VÆR I PRAHA - PRAHA HOTELLER - PRAHA GUIDE - Compare Priser fra Flyplassen