choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  Transport Praha Praha Flyplass Taxi
INDEX | PRAHA FLYPLASS | PRAHA GUIDE | OM PRAHAS DROSJESJÅFØRER | BESTILLINGSVILKÅR | TA KONTAKT MED OSS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Reserver transport fra flyplassen i Praha
menu Transfertjeneste reservasjon fra / til jernbanestasjon.
menu Vognpark
menu Våre sjåfører
menu Anbefalinger
menu Sikkerhet
menu Drosjepriser fra flyplassen
menu Spørsmål og svar
menu Luksuriøse limousiner
menu Fleksibel persontransport
menu Drosje i Praha
menu Fotturer i Praha
menu Ekskursjoner
menu Transport fra flyplassen til andre byer
menu Spesiell assistance

Erfarne taxisjåfører snakker engelsk.
Vi samarbeider med erfarne sjåfører som snakker engelsk og som er godt lokalkjent i hele byen og omegn.
Er denne tjenesten vår billigere enn vanlig drosje?
Våre priser er en god del billigere enn drosjer, men hvis De er uheldig med en unfair sjåfør fra andre transportfirmaer, så blir vår service i endeffekt to eller tre ganger billigere enn deres.
Heldøgn (24 transport) transport fra flyplassen i Praha yter vi 7 dager i uken – enkel, men
effektiv måte å ferdes mellom flyplassen og sentrum i Praha. Våre medarbeidere snakker godt engelsk og er godt kjent med forhold i Praha.
Info
Skal du ta drosje i Praha bør du være litt forsiktig, siden mange av drosjesjåførene liker å lure lettlurte turister. Bestill taxi fra hotell-resepsjonen, eller bestill selv fra et byrå med godt rykte, som Prague Airport Transfers. Taxisjårørene i Praha er notorisk når det gjelder å skru drosjeregningen i været. Avtal pris på fohånd, og på flyplassen gå til den offisielle taxiskranken.

Transport fra flyplassen til andre byer


Vil dere spare og samtidig være sikre på at dere kjører med en erfaren sjåfør? Prahas drosjesjåfører har desverre et dårlig rykte i Europa. Selskapet vårt ordner transfer mellom Praha flyplass og andre byer (steder) i Den tsjekkiske republikk. Vi tilbyr tre typer transfer: enveis, tur/retur samme dag, retur transfer. Kontakt oss etter utført forhåndsbestilling. Vi vil sende detaljert priskalkulasjon innen kort tid slik at du kan sende en bindende reservasjon.

PRISENE FOR TRANSPORT FRA FLYPLASSEN TIL DERES OPPHOLDSTED I PRAHA / prisen gjelder én vogn.

10% avslag på minibuss på lange distanser
Hvis du reiser med oss mellom Praha og andre byer i EU som Wien, Nürnberg, Passau, og Krakow osv., kan vi tilby 10% rabatt på slik transport hvis du bestille og forhåndsbetale et Superior Tour of Prague eller middag på elvecruise. For å være kvalifisert for dette tilbudet, må du sitere / skrive notat 'Long Distance Transport 10% rabatt "når du gjør din bestilling. Bestillinger må betales minst 24 timer før din pick-up eller tur dato. Vanlige avbestillingsregler gjelder.


Tilbake transfertjeneste (transport) samme dagen
Transfer med retur samme dag: Hvis du bestiller returtransfer samme dag, blir det i de fleste tilfeller billigere å bestille enveis transfer samt ventetakst.


Ventetakst: Ønsker du transfer med flere stoppesteder på ulike steder utenfor Praha, beregnes ventetakst på 220 CZK / 9.10 EUR for hver påbegynt time.


Prisen beregnes som sum kilometer for begge turer ganger takst i den aktuelle kilometersonen.


Hva er fordelene med å bruke deres transporttjeneste i forhold til å reise med tog eller buss?
Vår transporttjeneste består av nye og komfortable biler, og reisetiden er kortere. Det er ingen andre stopp på veien med mindre du ber oss om det (for lunsj etc). Hvis du reiser med tog eller buss, vil du også måtte legge til kostnadene for å komme deg til og fra stasjonen, mens vår transporttjeneste er på dør-til -dør-basis.

Vi er veldig interessert i deres tjenester, men prisene er for høye for oss. Kan dere gi oss en rabatt?
Dessverre er vi ikke i stand til å  kunne gi rabatter. Vi mener å tro at våre priser allerede er svært konkurransedyktig. Det eneste unntaket der vi ville kunne gi rabatter er for reisebyråer, og dette vil være basert på regelmessig samarbeid og underlagt et minimum antall bestillinger. Vennligst kontakt oss angående dette.

Kan sjåføren anbefale oss et fint sted for en lunsj/middag underveis?
Ja, våre sjåfører vil med glede hjelpe dere med det, eller eventuelle andre spørsmål dere måtte ha.

Inkluderer de oppførte prisene alle avgifter og tips? Prisene som er oppført er all-inclusive, men inkluderer ikke valgfri tips til sjåføren . Det er ikke obligatorisk å tipse sjåføren, men hvis du er fornøyd med transporten, vil et tips mellom 5 og 10 % bli meget høyt verdsatt.

Kan vi bestille en Mercedes E -klasse for denne ruten ? Ja, du er velkommen til å velge dette alternativet når du bestiller. Vær oppmerksom på at prisen er litt høyere i forhold til standard kjøretøy.

Hvilke biler bruker dere for intercity-transport? Vennligst sjekk vår flåteseksjon for tilgjengelige biler, vi bruker bare de merkene som er oppført i denne delen. Den maksimale alderen på bilene er fem år, mens i gjennomsnitt er vår flåte av biler to år gamle. Hvis du ønsker      en bestemt modell, vennligst opplyse om dette med et lite notat under bestillingsprosessen , og vi vil gjøre vårt beste for å møte dine forventninger.

Vi er en gruppe på 8 personer med store kofferter. Vil vi få plass i minibussen deres? Vennligst sjekk bilspesifikasjonen i vår flåteseksjon eller send oss en e-post før du gjør en bestilling. Dessverre, hvis dere har overdrevent mye bagasje, vil dere sannsynligvis ikke få plass i våre standard minibusser som har kapasitet for inntil 8 passasjerer . Hvis dette er tilfelle, må vi arrangere en stor (og mye dyrere) minibuss for inntil 20 passasjerer, muligens med et bagasjerom.

Vi er en gruppe på tre personer med store kofferter. Skal vi bestille en sedan, eller bruke gratis oppgradering til minibuss-alternativet? Hvis du mener at kofferten ikke vil få plass i et standard sedan kjøretøy, er det alltid tryggere å forhåndsbestille en minibuss.

Kan vi stoppe for toalett eller en rask matbit på veien? Ja, selvfølgelig - korte stopp opp til 15 minutter er gratis. For lengre stopp, må det muligens påberegnes et ventegebyr, men dere er velkommen til å ta kontakt direkte med sjåføren.

Har vi tilgang til Wi-Fi under transport? Vennligst notere dette i bestillingen din og vi vil gjøre vårt beste for å gi et kort for en gratis Wi-Fi hotspot.

Jeg må delta på et møte og har behov for at sjåføren venter på meg til jeg drar tilbake. Hva er det beste bestillingsalternativet? I de fleste tilfeller er det beste og billigste alternativet å bestille en reise med retur samme dagen. På den måten skal du ikke betale for returen, men bare for en enveisbillett pluss ventegebyr. Vi tilbyr deg til og med at du kan returnere tilbake til Praha - enten til flyplassen eller til sentrum.

Company LogoUK & Czech Based transport selskap
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Om Oss
Selskapet vårt har foretatt transfer innen Tsjekkia og fra flyplassen i flere år. Med noen få ord tilbyr vi en pålitelig og komfortabel transport for faste priser. Vi samarbeider med flere flyselskaper, hoteller i Praha og reisebyråer spesielt i Storbritannia.
Både reservering og betaling er lettvint.
Hvis De ønsker bestille transport fra flyplassen bare fyll ut formular eller ring til oss. Betaling kan skje etter ankomsten kontant eller online kredittkort (på forhånd) gjennom tjenesten Paypal.
Våre biler garanterer en høyst bekvemt, trygg og billig transport fra eller til flyplassen i Praha.
Dermed faller av lang venting i køer på dyr drosjetransport eller leting etter andre transportmidler med hender fulle av bagasjer.
Info
HER FÅR DU HØRE TRISTE HISTORIER OM TAXITJENESTER I PRAHA Vær oppmerksom og forsiktig – la deg ikke bli utsatt for tyver.
Erfarne taxisjåfører snakker engelsk.
Vi samarbeider med erfarne sjåfører som snakker engelsk og som er godt lokalkjent i hele byen og omegn.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o. | Transfer Gratis | Busstransport | Kongress Transport | Sitemap
PRAHA LEILIGHETER - PRAGUE GUIDE - PRAHA BILUTLEIE - TAKSI I PRAHA - VÆR I PRAHA - PRAHA HOTELLER - PRAHA GUIDE - Compare Priser fra Flyplassen