choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRAHA TRANSFERS
INDEX | PRAHA FLYPLASS | PRAHA GUIDE | OM PRAHAS DROSJESJÅFØRER | BESTILLINGSVILKÅR | TA KONTAKT MED OSS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Reserver transport fra flyplassen i Praha
menu Transfertjeneste reservasjon fra / til jernbanestasjon.
menu Vognpark
menu Våre sjåfører
menu Anbefalinger
menu Sikkerhet
menu Drosjepriser fra flyplassen
menu Spørsmål og svar
menu Luksuriøse limousiner
menu Fleksibel persontransport
menu Drosje i Praha
menu Fotturer i Praha
menu Ekskursjoner
menu Transport fra flyplassen til andre byer
menu Spesiell assistance

Både reservering og betaling er lettvint.
Hvis De ønsker bestille transport fra flyplassen bare fyll ut formular eller ring til oss. Betaling kan skje etter ankomsten kontant eller online kredittkort (på forhånd) gjennom tjenesten Paypal.
Våre biler garanterer en høyst bekvemt, trygg og billig transport fra eller til flyplassen i Praha.
Dermed faller av lang venting i køer på dyr drosjetransport eller leting etter andre transportmidler med hender fulle av bagasjer.
Heldøgn (24 transport) transport fra flyplassen i Praha yter vi 7 dager i uken – enkel, men
effektiv måte å ferdes mellom flyplassen og sentrum i Praha. Våre medarbeidere snakker godt engelsk og er godt kjent med forhold i Praha.

Spørsmål og svar


Jeg har ikke fått bekreftelsesmailen. Hva skal jeg gjøre?
Hvis du ikke har fått en e-post innenfor 2 timer etter at du har utført en bestilling, ta kontakt med oss. I de fleste tilfeller skjer det pga. anti-spam filtrer som tar en vanlig e-post for en spam. Derfor er det lurt å sjekke spam-mappen din aller først.

Hvordan gjøre en ny Bestilling?
Den anbefalte måten er å gjøre en bestilling online; bare fyll ut all nødvendig informasjon og en bekreftelse vil bli sendt til deg umiddelbart. Du er ikke pålagt å forskuddsbetale eller å oppgi informasjon om kredittkortet ditt for å sikre din bestilling. For mer kompliserte ruter og spesielle forespørsler, er den beste måten å sende en e-post. Du kan også gjøre bestillinger over telefonen (selv om det er en mindre anbefalt måte), i dette tilfellet, vennligst ha ditt flightnummer, ankomsttid og hovedpassasjerens navn klart for å få fortgang i bestillingsprosessen.

Hvordan kan jeg betale?
Du kan betale kontant, med kredittkort på forhånd (via internett) eller i bilen. Firmakunder kan få tilsendt en faktura – må avtales på forhånd. Ang. kontantbetalinger aksepterer vi enten lokalvalutaen eller EUR, NOK, GBP og USD.

Når skal jeg betale?
Du kan også betale alt på ett og sjåføren gir deg en voucher som en kvittering.

Hvordan bruker dere min rutefly-ankomsttid til å beregne min hentetid?
Når du gjør din Praha flyplass transportbestilling, opplyser du oss om flyet ditt sin planlagte ankomsttid. Herfra kan vi spore flyet ditt i "sanntid ", slik at om flyet ditt er i rute, for tidlig eller forsinket , er vi klar over din flight status og vil møte deg basert på din faktiske ankomsttid. Vi kalkulerer også inn den tiden du trenger for å hente bagasjen din ved bagasjeutleveringen. Sjåføren vil være på plass i ankomstlobbyen ca. 10 minutter etter den faktiske ankomsten.

Jeg ønsker å bruke tjenesten deres, men jeg er redd for at jeg kommer for sent til min transitt-flyreise. Hva anbefaler dere?
Hvis du informerer oss i det usannsynlige tilfellet at du for eksempel går glipp av flyforbindelsen din, vil vi endre din reservasjon tilsvarende - dette er gratis. Du kan bare sende oss en e-post, ringe oss, eller tekste oss på 420 777 777 237 vedrørende flyreisen du gikk glipp av.

Hvilken tid plukker dere oss opp på avreisedagen vår?
Vi anbefaler generelt en hentetid for Praha flyplass transfer service på rundt to og en halv time før flyavgang for ikke-EU fly, og to timer før EU- flyreiser har avgang. Du kan uansett også bestemme din egen avgangstid.

Kan jeg betale med kort over telefonen?
Ja , men kun for bestillinger der et depositum er påkrevd. Innskudd er vanligvis bare nødvendig for overføringer opprinnelig utenfor Praha og for utvalgte lange limousiner. For betalinger over telefonen, godtar vi kun VISA og Mastercard -kort, og vil belaste kun 30% eller 50% av det totale beløpet, resten betales direkte til sjåføren. Ellers kan du betale svært enkelt over internett eller med kort direkte til sjåføren.

Hva er deres åpningstider?
Vi bemanner våre Praha transporttjenester 24 timer i døgnet, 7 dager i uken og 365 dager i året, inkludert alle offentlige helligdager. Men hvis du ønsker å foreta en ny bestilling må du være oppmerksom på at utenom vår normale arbeidstid ( fra midnatt til 07:00), håndterer vi bare nødstilfelleforespørsler, og nye bestillinger vil dermed ikke bli akseptert. Transport utenom dette tidsrommet må ordnes god tid i forveien.

Tilbyr dere andre transportruter foruten Praha flyplass-ruter?
Ja , foruten Praha flyplassen, tilbyr vi også transport til og fra alle Praha tog/busstasjoner, og taxi-tjenester innen Praha. Vi kan også på forespørsel ordne en overføring fra Praha City eller flyplass til hvor som helst du måtte ønske å reise.

Jeg trenger å endre/kansellere reservasjonen min - hva skal jeg gjøre?
Hvis du trenger å endre eller kansellere en bestilling eller oppdatere opplysningene, klikker du deg inn på de relevante lenkene i bekreftelsen og logger deg inn på din reservasjons- hovedadministrasjon, eller sender en e-post eller ringer oss mellom 07:00 - 00:00.

Hva gjør jeg hvis jeg må avlyse turen min?
Du kan avbestille transporten din når som helst. Hvis du har rett på det, og bestillingen ble forhåndsbetalt, utstedes tilbakebetalingen automatisk tilbake til kortet som ble brukt til betaling. Generelt for alle bestillinger som er blitt gjort i Praha som ikke er levert av VIP-biler, gis det alltid en tilbakebetaling dersom du avbestiller minst to timer før den avtalte hentetiden din. For nærmere detaljer, vennligst se våre vilkår og betingelser.

Når kan jeg reservere en flyplasstransport?
Vårt system lar deg utføre en Praha transportreservasjon inntil 365 dager før datoen for din avreise.

Jeg trenger en kvittering.

Når kan jeg reservere en flyplasstransport?
Vårt system lar deg utføre en Praha transportreservasjon inntil 365 dager før datoen for din avreise.

Felles Transportavgang (Shuttle-bus)
Vi vil gjøre vårt beste for å hente deg på det ønskede tidspunktet. Dessverre kan vi ikke garantere nøyaktig hentetid fordi sjåføren i enkelte tilfeller også samler opp andre passasjer fra andre hoteller. Derfor er det nødvendig å være klar for henting 20 minutter før det ønskede tidspunktet, og være forberedt på mulig ventetid utover det ønskede tidspunktet.

Er det vanlig å gi drikkepenger i Tsjekkia?
Ja, hvis du er fornøyd med tjenester er det vanlig å gi 5-15% drikkepenger. Men det er opp til deg.

Tilbyr dere transport for flere enn 4 personer?
Selvsagt. For grupper større enn 4 personer tilbyr vi minibusser, store grupper kan utnytte våre store busser.
 
Vår gruppe bor på forskjellige hoteller. Fakturerer dere et tillegg?
Vannligvis regner vi ikke noe tillegg og 2 hoteller er som standart inkludert i prisen. I enkeltstående feller faktureres et lite tillegg, for eksempel hvis hotellene befinner seg på en stor distanse fra hverandre, osv.

Hva skjer dersom flykten min er forsinket?
Sjoførene våre blir automatisk informert om eventuelle forsinkelser av vår kontrollrom hvem som kontrollerer flyktene online. I ingen fall ville vi fakturere noe ekstra tillegg for ventetiden i en slik situasjon.

Hvor lenge tar det å kjøre mellom byens sentrum og flyplassen?
Vanligvis tar det omtrent 25 minutter. Hvis de er f.eks. mye trafikk kan det ta så lenge som 40-45 minutter, eller flere.

Gjelder prisene på vevstedet for bil eller for person?
Prisen angis alltid for bil og for hvor mange personer kan kjøre bilen. Hvis du har ekstra mye bagasje, bare ta det med i bestillingen for å unngå problermer.

Behøver jeg et barnesete?
Ikke noe problem. Vi ordner det. Bare ta det med i bestillingen.

Behøver jeg spesialbehandling?
Ikke noe problem. Vi ordner det. Bare ta det med i bestillingen. Vi hjelper gjerne til f.eks. de funksjonshemede.

Jeg har stor uvanlig bagasje.
Ikke noe problem. Bare ta det med i bestillingen.

Hva er deres arbeidstid?
Vi transporterer 24 timer per dag, 7 dager i uka. Men det er nødvendig å gjøre en bestilling. Hvis du har behov for transport veldig sent eller veldig tidlig, ring vennligst en dag i forveien i det minste. Takk.

Company LogoUK & Czech Based transport selskap
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Om Oss
Selskapet vårt har foretatt transfer innen Tsjekkia og fra flyplassen i flere år. Med noen få ord tilbyr vi en pålitelig og komfortabel transport for faste priser. Vi samarbeider med flere flyselskaper, hoteller i Praha og reisebyråer spesielt i Storbritannia.
Er denne tjenesten vår billigere enn vanlig drosje?
Våre priser er en god del billigere enn drosjer, men hvis De er uheldig med en unfair sjåfør fra andre transportfirmaer, så blir vår service i endeffekt to eller tre ganger billigere enn deres.
Erfarne taxisjåfører snakker engelsk.
Vi samarbeider med erfarne sjåfører som snakker engelsk og som er godt lokalkjent i hele byen og omegn.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o. | Transfer Gratis | Busstransport | Kongress Transport | Sitemap
PRAHA LEILIGHETER - PRAGUE GUIDE - PRAHA BILUTLEIE - TAKSI I PRAHA - VÆR I PRAHA - PRAHA HOTELLER - PRAHA GUIDE - Compare Priser fra Flyplassen