choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRAHA FLYPLASS Prague Airport Transfers - Flyplass taxi
INDEX | PRAHA FLYPLASS | PRAHA GUIDE | OM PRAHAS DROSJESJÅFØRER | BESTILLINGSVILKÅR | TA KONTAKT MED OSS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Reserver TAXI fra flyplassen i Praha
menu Transfertjeneste reservasjon fra / til jernbanestasjon
menu Vognpark
menu Våre sjåfører
menu Anbefalinger
menu Sikkerhet
menu Drosjepriser fra flyplassen
menu Spørsmål og svar
menu Luksuriøse limousiner
menu Fleksibel persontransport
menu Drosje i Praha
menu Fotturer i Praha
menu Ekskursjoner
menu Transport fra flyplassen til andre byer
menu Spesiell assistance

Er denne tjenesten vår billigere enn vanlig drosje?
Våre priser er en god del billigere enn drosjer, men hvis De er uheldig med en unfair sjåfør fra andre transportfirmaer, så blir vår service i endeffekt to eller tre ganger billigere enn deres.
Heldøgn (24 transport) transport fra flyplassen i Praha yter vi 7 dager i uken – enkel, men
effektiv måte å ferdes mellom flyplassen og sentrum i Praha. Våre medarbeidere snakker godt engelsk og er godt kjent med forhold i Praha.
Er bedre å vente 5 minutter og reservere
transfertjenesten fra Flyplass Praha, enn å bli frastjålet av en uærlig drosjesjofør eller å finne ut at bil eller drosjesjoførens språklig kommunikasjon er ikke tilsvarende dine (deres) forventninger.
Info
Skal du ta drosje i Praha bør du være litt forsiktig, siden mange av drosjesjåførene liker å lure lettlurte turister. Bestill taxi fra hotell-resepsjonen, eller bestill selv fra et byrå med godt rykte, som Prague Airport Transfers. Taxisjårørene i Praha er notorisk når det gjelder å skru drosjeregningen i været. Avtal pris på fohånd, og på flyplassen gå til den offisielle taxiskranken.

Sammenligning med andre transportmåter og deres priser fra flyplassen.

Hva skal en bestemme seg for, Shuttle eller Offentlig bytransport?

Vi tilbyr to typer transport:

Å komme seg fra eller til flyplassen i tide har alltid en tendens til å være litt stressende. Og spesielt i Praha er det å komme seg fra flyplassen med offentlig transport aldri enkelt. Men den store nyheten er at du ikke lenger trenger å bekymre deg, ettersom Prague Airport Transfers står til tjeneste og vil garantert gjøre turen din langt mer avslappende og behaglig.

Vi tilbyr 4 typer transport service

- Privat taxi transport

Hvis du ikke ønsker å bruke en vanlig taxi (flyplassens offentlige taxier som bruker takstameter) på grunn av risikoen for å måtte betale for mye, kan du bruke vår private taxi service og dra nytte av våre mest sjenerøse garantier. Best verdi og komfort for grupper på tre passasjerer eller mer.

- Felles skytteltaxi (dør-til-dør)

Felles transport er god valuta for pengene for de som ikke har hastverk, eller reiser på et lavt budsjett. Hvis du reiser i en gruppe på mindre enn tre personer, er skytteltransport å anbefale.

- Luksus limousiner
Reis med stil for den spesielle anledningen i en av våre ekstra lange limousiner eller eksklusive biler.
- Skyttelbusstjeneste mellom Flyplassen og et sentralt stopp i Praha
Hvis du har et veldig lavt budsjett, så velg vår offentlig skytteltransport til Praha bysentrumstopp. Stoppestedet befinner seg ved kiosken som er markert som PREMIANT ved Národní 40. Beliggenheten er veldig når Wenceslas plass, med metrolinjer A og B stasjon MŮSTEK tilgang (kun 3 til 5 minutters gangavstand).Buss av Offentlig Bytransport Trafikk
Å ta offentlig transport vil inkludere litt gåing, og bussene og metroene kan være overfylte, spesielt ved rushtider, så dersom du har mye bagasje, så bør du kanskje ta en drosje eller bruke en dør-til-dør overføringstjeneste. En offentlig buss vil ta deg med til nærmeste metrostasjon (enten ved Dejvická metro linje A eller Zlíčín metro linje B). Offentlige busser er billige – du betaler kun 32 CZK, pluss 16 CZK per baggasjedel for en billett. Hvis du reiser med lett bagasje og tid er ikke en prioritet, så er busser en trygg måte å reise på. Den eneste ubeleiligheten er at Praha sin offentlige transportbusser pleier å være overfylte. Etter en slitsomt flytur så vil de fleste passasjere unngå dette valget, spesielt hvis de er i Praha for første gang. Å lete etter ditt hotell eller din adresse med din tunge bagasje, selv om du har et godt kart, er ikke veldig morsomt.

Cedaz buss:
En annen rimelig alternative er å ta en Cedaz buss, som går av flyplassen i en omtrent 30 minutters intervall og tar passasjerer direkt til en holdeplass i sentrum av Praha. Billetten koster 150 CZK per person.Ulemper av denne transportmåten er at billettprisen inkluderer bare 1 stykke bagasje og bussene fungerer bare fra klokka 7:00 til klokka 21:00.

Skyttelbuss mellom Flyplassen og et sentralt stopp i Praha
Vår skyttelbuss tilbyr et budsjettalternativ til offentlig transport for å komme til og fra Praha flyplass. Til en lignende pris som en offentlig transportbillet, så vil du direkte transport til bysentrum uten noen problemer med å bytte fra buss til metro. Det er også den eneste offentlige transport alternativet fra og til flyplassen om natten, og tidlig om morgentimene når det er ingen metro eller vanlig buss i tjeneste.

Flyplassens Gule Taxier
Du kan også ta flyplassens gule taxier som er å finne foran terminalbygningen. Forvent å måtte betale en takstameterpris på rundt 600 CZK for en tur til sentrum og opp til 700 CZK hvis du står fast i trafikken e.l. Hvis du reiser til den ytterste enden av Praha må du belage deg på å måtte betale opp mot 1050 CZK.

For din egen sikkerhet - sjekk før du bestiller!
Liksom Prahas overprisete taxisjåfører, finnes det nå mange transportselskaper, eller snarere enkeltpersoner, som kun utleverer e-post eller telefonkontakt informasjon, men gir ingen informasjon om deres historie eller deres registrering/lisens detaljer. Grunnen er enkel, de fleste av dem opererer uten en gyldig lisens . Men dette betyr ikke nødvendigvis at de vil rane deg, men det kan bli et alvorlig problem hvis du er involvert i en ulykke e.l. Eller et annet scenario er at ingen dukker opp. Bruk sunn fornuft og sjekk før du bestiller.


Spørsmål og svar
Svar: Hvorfor gjør noen firmaer et billigere tilbud?
Spørsmål: Oftest insererer disse firmaene prisene i Euro, men etterpå må du betale transfer bare i Tsjekkiske kroner. Vekslingskursen publisert på sidene er bare en klug strategie å få mer kunder. Mange firmaer oppgir prisene sine uten skatt. Vår firma garanterer prisene vi oppgir. Våre kunder kan betale i valuta, vi krever ikke betalingen i CZK.

Svar: Jeg har lest at prisen på taxi fra flyplass til sentrum til Praha skulle koste omtrent 400 CZK. Er det sant?
Spørsmål: Dette var situasjonen for 6 års siden. I dag er prisen høyere fordi prisene har stiget.

Noen mer informasjon du kan lese før du reserverer en transfer.
Spørsmål: Mange firmaer oppgir på sine websider bare en e-mail kontakt. De gjør ikke offentlig firmaets registrasjons nummer, en kan ikke finne noen informasjon om firmaets historie, o.s.v. I mest fall har firmaet ikke tilsvarende permisjon å drive transport service fra flyplassen. Det kan være problematisk særlig i fall av en trafikk ulykke. Ved noen firmaer finner du på internett tilbudet ikke noen fotografier av biler, o.s.v. Et slikt firma kan fungere bare som en mekler som formidler transport og faktisk betaler du etterpå meget mer for service enn det var oppgitt på web-sidene.

Flytaxi - Prag Airport Transfers

4 timers tur rundt Praha helt gratis for deg og hele din gruppe

UK & Czech Based transport selskap
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Om Oss.
Selskapet vårt har foretatt transfer innen Tsjekkia og fra flyplassen i flere år. Med noen få ord tilbyr vi en pålitelig og komfortabel transport for faste priser. Vi samarbeider med flere flyselskaper, hoteller i Praha og reisebyråer spesielt i Storbritannia.
Både reservering og betaling er lettvint.
Hvis De ønsker bestille transport fra flyplassen bare fyll ut formular eller ring til oss. Betaling kan skje etter ankomsten kontant eller online kredittkort (på forhånd) gjennom tjenesten Paypal.
Våre biler garanterer en høyst bekvemt, trygg og billig transport fra eller til flyplassen i Praha.
Dermed faller av lang venting i køer på dyr drosjetransport eller leting etter andre transportmidler med hender fulle av bagasjer.
Info
HER FÅR DU HØRE TRISTE HISTORIER OM TAXITJENESTER I PRAHA Vær oppmerksom og forsiktig – la deg ikke bli utsatt for tyver.
Erfarne taxisjåfører snakker engelsk.
Vi samarbeider med erfarne sjåfører som snakker engelsk og som er godt lokalkjent i hele byen og omegn.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o. | Transfer Gratis | Busstransport | Kongress Transport | Sitemap
PRAHA LEILIGHETER - PRAGUE GUIDE - PRAHA BILUTLEIE - TAKSI I PRAHA - VÆR I PRAHA - PRAHA HOTELLER - PRAHA GUIDE - Compare Priser fra Flyplassen