choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRAHA TRANSFERS Praha Flyplass Taxi
INDEX | PRAHA FLYPLASS | PRAHA GUIDE | OM PRAHAS DROSJESJÅFØRER | BESTILLINGSVILKÅR | TA KONTAKT MED OSS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Reserver transport fra flyplassen i Praha
menu Transfertjeneste reservasjon fra / til jernbanestasjon.
menu Vognpark
menu Våre sjåfører
menu Anbefalinger
menu Sikkerhet
menu Drosjepriser fra flyplassen
menu Spørsmål og svar
menu Luksuriøse limousiner
menu Fleksibel persontransport
menu Drosje i Praha
menu Fotturer i Praha
menu Ekskursjoner
menu Transport fra flyplassen til andre byer
menu Spesiell assistance

Jazz Boat
cruise med jazz.Jazz Boat
Er denne tjenesten vår billigere enn vanlig drosje?
Våre priser er en god del billigere enn drosjer, men hvis De er uheldig med en unfair sjåfør fra andre transportfirmaer, så blir vår service i endeffekt to eller tre ganger billigere enn deres.
menuVi tilbyr transport til faste priser.
menuUten ventegebyr.
menuUten kilometerbetaling.
menuUten påstigningsgebyr.
menuDøgnet rundt.
menuVi garanterer fullkommen pålitelighet.
menuUten tilleggsgebyr når flyet er forsinket.
menuUten tilleggsgebyr tilbyr vi barneseter.
menuVi beregner ikke tilleggsgebyr når ditt fly er forsinket.
menuFinansiell kompensasjon når du ikke er fornøyd.
menuSjåføren hjelper deg med bagasjen.
Heldøgn (24 transport) transport fra flyplassen i Praha yter vi 7 dager i uken – enkel, men
effektiv måte å ferdes mellom flyplassen og sentrum i Praha. Våre medarbeidere snakker godt engelsk og er godt kjent med forhold i Praha.
Lunch on the River
2-timers cruise i sentrum av Praha. Lunsjen serveres som bufe.

Busstransport

Busstransport

Sjoførene våre tar regelmessige kurser på trygg bilkjøring, de blir informert om aktuell situasjon og snakker engelsk (noen av dem snakker også et annet språk, for eksempel tysk eller spansk).

Vi kan tilby, blant annet, ikke bare transfertjeneste fra flyplassen i Praha, men også mer-dagers kjøreturer rundt Europa (for eksempel Praha – Vienna – Budapest), vi skaffer forfriskning og drikker eller barn bilseter for reisene til kundene våre, osv.

Busstransport

Busstransport

Busstransport

 

For noen dager siden brukte vi deres transfertjeneste selskap for transport fra flyplass. På veien til sentrum av byen ble vi informert om aktiviteter og muligheter i Praha, hva skulle en unngå osv. Lukas, vår sjofør, sa oss på tilbakeveien til flyplassen at flyplassen ble stengt på grunn av en snø kalamitet. Han tok oss gratis til en lokal café for lunsj så at vi ikke behøvde å vente på flyplassen og han skaffet informasjon om gjenåpning av flyplassen. Det er normalt å avvente et komfortabel og pålitelig service, men deres tjeneste var absolutt eksepsjonell. Vi vil sikkert anbefalle dere.

Jeg vil gjerne skrive et takkbrev for enestående service forrige sønndag 31. desember. Til tross for at været var dårlig, vi hadde en tidligere landing enn planlagt. Likevel ventet vår sjofør for oss og tok oss til hotel Victoria. Under avgang ventet han for oss presis i tid på hotells resepsjon. Tusen takk.

Company LogoVi tilbyr to typer transport:
- privat taksitransport
- shuttletransport (transport med andre reisende)
UK & Czech Based transport selskap
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Om Oss
Selskapet vårt har foretatt transfer innen Tsjekkia og fra flyplassen i flere år. Med noen få ord tilbyr vi en pålitelig og komfortabel transport for faste priser. Vi samarbeider med flere flyselskaper, hoteller i Praha og reisebyråer spesielt i Storbritannia.
Både reservering og betaling er lettvint.
Hvis De ønsker bestille transport fra flyplassen bare fyll ut formular eller ring til oss. Betaling kan skje etter ankomsten kontant eller online kredittkort (på forhånd) gjennom tjenesten Paypal.
Våre biler garanterer en høyst bekvemt, trygg og billig transport fra eller til flyplassen i Praha.
Dermed faller av lang venting i køer på dyr drosjetransport eller leting etter andre transportmidler med hender fulle av bagasjer.
Erfarne taxisjåfører snakker engelsk.
Vi samarbeider med erfarne sjåfører som snakker engelsk og som er godt lokalkjent i hele byen og omegn.
Info
Skal du ta drosje i Praha bør du være litt forsiktig, siden mange av drosjesjåførene liker å lure lettlurte turister. Bestill taxi fra hotell-resepsjonen, eller bestill selv fra et byrå med godt rykte, som Prague Airport Transfers. Taxisjårørene i Praha er notorisk når det gjelder å skru drosjeregningen i været. Avtal pris på fohånd, og på flyplassen gå til den offisielle taxiskranken.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o. | Transfer Gratis | Busstransport | Kongress Transport | Sitemap
PRAHA LEILIGHETER - PRAGUE GUIDE - PRAHA BILUTLEIE - TAKSI I PRAHA - VÆR I PRAHA - PRAHA HOTELLER - PRAHA GUIDE - Compare Priser fra Flyplassen